Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode LE/E9/E11 Samsung wasmachine

Samsung wasmachine last van foutcode LE/E9/E11

Foutcodes LE, E9 en E11 in Samsung wasmachines kunnen verwarrend en frustrerend zijn. Gelukkig zijn er een paar stappen die je kan nemen om een diagnose te stellen en het probleem op te lossen.

Al onze monteurs zijn ervaren. Wij herstellen ook voor veel merken onder garantietermijn. Wij werken met voordelige tarieven.

Foutcode LE op Samsung wasmachine

De LE-foutcode wijst op een probleem met de motor. Het kan betekenen dat de machine niet goed uitgebalanceerd is of dat de deur vergrendeld is. De eerste stap om dit probleem op te lossen is de stekker uit het stopcontact te halen en te controleren op verstoppingen in het pompfilter. Als er geen verstopping wordt gevonden, moet je proberen de lading wasgoed te balanceren, omdat meer gewicht aan één kant van de trommel deze foutcode kan veroorzaken. Bovendien, als de deur goed gesloten lijkt, maar niet ontgrendeld wordt, moet je rond de deur controleren op voorwerpen die verhinderen dat deze opengaat.

Foutcode E9 op Samsung wasmachine

De E9 foutcode duidt op een communicatieprobleem tussen onderdelen van de wasmachine. Het is belangrijk om alle verbindingen tussen de elektronische besturingseenheid van de wasmachine en andere bedradingen in de machine te controleren. Om dit te doen, zoek je het hoofdbesturingspaneel in de wasmachine en zoek je naar losse of losgeraakte draden voordat je ze weer stevig met elkaar verbindt. Als dit het probleem niet oplost, moet je met een multimeter elk onderdeel afzonderlijk testen totdat je weet welk onderdeel de storing veroorzaakt.

Foutcode E11 op Samsung wasmachine

Ten slotte wijst een E11-foutcode op een storing in de watertemperatuursensor van de wasmachine. Dit specifieke onderdeel meet veranderingen in de watertemperatuur tijdens de cyclus om optimale prestaties van de wasmachine te garanderen. Om dit probleem zelf te repareren, moet je het volledig vervangen door een nieuw exemplaar van een erkende elektronicawinkel of online verkoper. Koop indien mogelijk een origineel Samsung onderdeel voor de beste resultaten – het gebruik van imitatie onderdelen kan de prestaties negatief beïnvloeden of verdere fouten veroorzaken.

Voor meer informatie over
Bauknecht foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458