Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode TE/EC Samsung wasmachine

Samsung wasmachine last van foutcode TE/EC

Foutcodes kunnen behoorlijk ontmoedigend zijn wanneer ze op een Samsung wasmachine verschijnen. De code TE/EC is zo’n foutcode die verschijnt als er een probleem is met de motor of de voeding van de machine.

Samsung wasmachine “trouble in electronic circuit”

De TE/EC code staat voor “trouble in electronic circuit” en geeft meestal aan dat er een mechanische of elektronische storing is opgetreden. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende zaken, van een versleten motor tot een onderbroken stroomtoevoer tot een defecte bedrading. In de meeste gevallen geeft deze foutcode aan dat de wasmachine zo snel mogelijk door een gekwalificeerde monteur moet worden onderhouden.

Eerste stap bij de foutcode TE/EC

De eerste stap bij het oplossen van deze foutcode is om de stekker van de machine uit het stopcontact te halen en ongeveer vijf minuten te wachten voordat je de stekker weer in het stopcontact steekt. Als dit het probleem niet oplost, moet je proberen de bedradingsverbindingen te controleren en ervoor zorgen dat ze allemaal stevig zijn aangesloten en goed vastzitten. Als deze stappen niet werken, moet je meteen een servicemonteur bellen, want dit kan duiden op ernstige problemen met de motor of andere elektrische onderdelen van de wasmachine.

Foutcode laten verhelpen Samsung wasmachine

Zodra je contact hebt opgenomen met een monteur, zal deze een diagnose kunnen stellen en repareren wat de TE/EC foutcode op de Samsung wasmachine veroorzaakt. Afhankelijk van wat het probleem veroorzaakt, kan het nodig zijn bepaalde onderdelen zoals draden, motoren, schakelaars, sensoren of condensatoren te vervangen. Zodra alles is vervangen of gerepareerd, zou de wasmachine weer normaal moeten werken! Het is belangrijk om te onthouden dat als je problemen ondervindt met de Samsung wasmachine, het altijd het beste is om contact op te nemen met een professionele monteur in plaats van te proberen het zelf te repareren, zodat je niet het risico loopt het apparaat of zelfs jij zelf verder te beschadigen!

Voor meer informatie over
Bauknecht foutcodes

085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 20:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458