Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Vaatwasser reparatie Zanussi

Zanussi vaatwasser reparatie nodig? Bel de Witgoed Brigade!

Zanussi vaatwasser kapot? Zoekt u een ervaren monteur voor vaatwasser service? Witgoed Brigade is de specialist op het gebied van witgoedservice en reparaties bij u in de buurt.

Vandaag nog een Zanussi vaatwasser reparatie inplannen, bel dan nu met onze alarmlijn: 085 – 760 54 28. Witgoed Brigade biedt een landelijke reparatieservice aan huis.

Blijft er water achter in uw Zanussi vaatwasser? U wilt de vaat toch niet met de hand schoonmaken. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat u uw vaatwasser weer zo snel als mogelijk kan gebruiken. Koop niet gelijk een nieuwe vaatwasser een reparatie is namelijk vaak stukken goedkoper. Meestal zijn de kosten voor zo’n onderdeel niet hoog. Ook voor de vaatwasser geldt: Vandaag gebeld = morgen hersteld.

Voor Zanussi vaatwasser reparatie belt u deze middag 085 – 760 54 28! Wij staan 312 dagen per jaar, 12 uur per dag voor u klaar.

 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 20:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Jarenlange ervaring.

Witgoed Brigade werkt uitsluitend met kwaliteit monteurs. Wij zijn de Zanussi vaatwasser service specialist en helpen u graag verder met uw Zanussi vaatwasser zodat de reparatie zo snel mogelijk kan worden uitgevoerd volgens de gecertificeerde normen. Ook problemen met verzekering etc worden hierdoor voorkomen.

Onze servicewagens hebben voldoende voorraad, het juiste gereedschap en kunnen een reparatie vaak meteen uitvoeren. Indien nodig wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Offerte of advies nodig? Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten vaatwassers die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen in geval van een storing? Bel deze middag 085 – 760 54 28.

Zorgeloze reparatie van uw Zanussi vaatwasser

De Witgoedbrigade is al geruime tijd gespecialiseerd in het repareren en onderhoud aan vaatwasser reparaties, wij werken landelijk. Wij komen graag bij u langs om het probleem te beoordelen en te verhelpen. U hoeft uw Zanussi vaatwasser dan ook niet zelf los te koppelen en te verplaatsen, wij doen dit voor u.

Onze monteurs kunnen dankzij jarenlange ervaring en constante bijscholing de meest voorkomende mankementen snel en vakkundig verhelpen. De servicebussen zijn voorzien van de meest gangbare vervangende onderdelen. Dankzij professionele gereedschappen kan De Witgoedbrigade elk defect exact beoordelen en snel verhelpen.

U kunt bij ons terecht voor een witgoed reparatie van uw:

Neem contact met ons op

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar! U kunt ons ook via Whatsapp en mail bereiken. Vandaag gemeld is morgen hersteld!

085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 20:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458