Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Wasdroogcombinatie maakt herrie

Maakt uw wasdroogcombinatie herrie? Bel de Witgoed Brigade!

Een wasdroogcombinatie die herrie maakt is niet fijn, wasdroogcombinaties kunnen ook verschillende soorten geluiden maken dit heeft dan te maken met het probleem waardoor dat komt. Er komen enorme krachten vrij tijdens het centrifugeren, waardoor een wasdroogcombinatie die niet goed waterpas staat kan gaan dansen en bonken.
Het is belangrijk dit snel op te lossen, want anders kunnen er problemen ontstaan met het draaien van de trommel. Als de wasdroogcombinatie een afwijkend geluid maakt kan dit verschillende oorzaken hebben.


Mogelijke oorzaak?

Mogelijk staat uw wasdroogcombinatie op een verende ondergrond waardoor de wasdroogcombinatie herrie maakt. Hierdoor beweegt de wasmachine sterk bij het centrifugeren. Dit probleem komt vaak voor bij oude huizen met een houten vloer. Verstevig de vloer door een dikke houten watervaste plaat in de vloer te schroeven. Plaats eventueel grote rubberen schijven onder de pootjes.


Bonkend geluid?

In veel gevallen is een bonkend geluid een wasdroogcombinatie die niet waterpas staat. De pootjes onder de wasmachine zijn te stellen. Je hebt hiervoor nodig; een waterpas en de meegeleverde sleutel.


Defecte schokbrekers of veren?

De kuip hangt in de wasdroogcombinatie behuizing via 4 schokbrekers of veren. Als één hiervan los of stuk is geeft dit afwijkend geluid, dit kan worden gezien als dat de wasdroogcombinatie herrie maakt.

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458