Click Fraud Protection

Machine reparatie nodig? Neem contact met ons op.

Last van een kapotte machine? Onze ervaren monteurs herstellen uw machine vaak nog dezelfde dag! Witgoed Brigade repareart alle merken, geven altijd 3 maanden garantie en hanteren een all-in tarief van € 69,-.

 088 - 37 479 75  06 - 83 45 66 96

Wasmachine reparatie Beko

Beko witgoed monteur nodig? Bel de Witgoed Brigade!

Beko weet dat consumenten en hun wensen blijven veranderen. Beko is een zeer innovatief merk en blijft constant inspelen op de nieuwste ontwikkelingen, zo ook voor hun wasmachines. Maar helaas kan het voorkomen dat, net als bij andere merken, uw Beko wasmachine last heeft van een storing of dat er zich een ander probleem voordoet.

Bij De Witgoed Brigade begrijpen wij dat u uw wasmachine zo gauw mogelijk weer werkend wil zien. Met onze reparatiedienst is dit geen probleem, wij komen uw wasmachine gewoon bij u thuis repareren.

Vakkundige reparatie van uw Beko wasmachine

De Witgoed Brigade is al geruime tijd gespecialiseerd in witgoed reparatie, wij werken landelijk. Onze ervaren servicemonteurs komen graag bij u thuis langs om de storing te beoordelen en zo snel mogelijk op te lossen. U hoeft uw wasmachine niet zelf te ontkoppelen of te verplaatsen. Wij repareren ter plaatse, wat u veel tijd en ongemak scheelt.

Onze monteurs zijn echte vakmensen en altijd nieuwsgierig naar de nieuwste technologische ontwikkelingen in witgoed. Hierdoor zijn zij in staat om met een snelle en doeltreffende oplossing te komen. De reparatiebussen zijn allemaal ingericht met professionele gereedschappen en de belangrijkste vervangende onderdelen.

Gecertificeerd Beko reparatiebedrijf

De monteurs van de Witgoed Brigade zijn gecertificeerde reparateur voor vele merken, ook voor het merk Beko. U bent hierdoor altijd verzekerd van een goede reparatie van uw onmisbare wasmachine. Wij hebben goede contacten met de producent van Beko en kunnen daarom snel de juiste onderdelen leveren. In het geval van bijzonder grote reparatie gevallen die nog binnen uw garantietermijn vallen, kunnen wij voor u besprekingen voeren over een voordelige oplossing.

Plan hier je reparatie


  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Bel, mail of app ons over je storing. Wij zijn elke werkdag tot 19:00 uur bereikbaar, ook in het weekend.

  icoon-2

  Wij plannen zo snel mogelijk jouw reparatie in, indien mogelijk dezelfde dag.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om een tijdstip af te spreken.

  icoon-4

  De regiomonteur repareert bijna alle storingen binnen een half uur.

  De monteur probeert altijd de machine te repareren tenzij de kosten niet opwegen tegen de aanschaf van een nieuwe of refurbished machine. Ons kantoorteam kan je hierover adviseren.

  Vestigingen

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 19:00 uur
  Zaterdag t/m Zondag 09:00 – 18:00 uur

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Wil je morgen meer klanten?

  Chat openen
  Hulp nodig?