Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Bussum

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in Bussum nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Witgoed reparatie nodig in Bussum? Bel de Witgoed Brigade!

Direct witgoed reparatie in Bussum nodig? Bel ons direct
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Aangesloten monteur in Bussum

EP beerepoot Bussum

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Bussum

Belangstelling aan een wasmachine reparatie in Bussum? Wasmachine reparaties zijn niet altijd duur vaak is een reparatie stukken goedkoper dan een nieuw apparaat. Daarom raden wij het ook aan om uw witgoed te laten repareren inplaats van een nieuw apparaat te kopen. Vooral als uw apparaat nog niet heel oud is, is repareren zeker de betere optie.

Wasdroger reparatie Bussum

Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Ook zorgen wij ervoor dat u de was niet hoeft uit te hangen. Dat scheelt u weer een hoop werk.

Vaatwasser reparatie Bussum

Vaatwasser reparatie in Bussum nodig? Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar om een afspraak in te plannen. U kunt dus de afspraak inplannen wanneer het u uitkomt. Wij zijn u ook van dienst als de vaatwasser niet meer goed schoon maakt. Onze witgoed monteurs repareren alle merken vaatwassers en werken volgens bepaalde richtlijnen om het zo veilig en goed mogelijk te laten verlopen. Bij ons kunt u uw reparatie vandaag nog inplannen.
Van maandag t/m vrijdag kunt u van 08:00 tot 18:00 contact met ons op nemen en op de zaterdagen zijn wij bereikbaar van 12:00 tot 16:00. U kunt ons dan bereiken op 085 – 760 54 28. Voor een witgoed reparatie tegen vaste en scherpe tarieven zit u bij ons goed

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Meest voorkomende foutcodes

Witgoed reparatie in heel Bussum

Wij repareren alle merken van uw witgoed apparaten als uw wasmachine, wasdroger of vaatwasser defect is kunt u deze dus laten repareren door ons.
De Witgoed Brigade werkt al jaren door heel Nederland en dus ook in Bussum. Wij komen dus ook in alle buurten van Bussum om u te helpen als u een witgoed reparatie nodig heeft.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Bussum

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Bussum en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Voorkom oplichting, doe geen zaken met malafide bedrijven, maar kies een erkende, ervaren en betrouwbare witgoeddienst. Wij zijn de best beoordeelde landelijke witgoed reparateur.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458