Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Edam

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in Edam nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Witgoed reparatie nodig in Edam? Bel de Witgoed Brigade!

Als u op zoek bent naar een betrouwebare witgoed monteur in de buurt van Edam kunnen wij u helpen. Witgoed Brigade voor al uw witgoed reparatie tegenover een scherpe en vaste prijs. Door een ruim aangesloten aantal monteurs kunnen wij u over helpen en vaak ook op de korte termijn.

Aangesloten monteur in Edam

EP beerepoot Edam

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Edam

Wasmachine reparatie nodig in Edam? Onze witgoed monteurs willen uw wasmachine graag repareren en voorkomen dat dit nog een keer gebeurt.
Ziet u op de display van uw wasmachine een foutcode of foutmelding staan. Foutmeldingen of foutcodes zijn erg vervelend, maar vaak wel goed op te lossen ook voor u zelf. Wilt u een online gids voor foutcodes kunt u onze wasmachine foutcodes pagina bezoeken.

Wasdroger reparatie Edam

Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. U bespaart op die manier veel geld en veel tijd. U kunt bij ons een reparatie inplannen door telefonisch contact met ons op te nemen of door het webformulier in te vullen. Uw wasdroger zult dan niet lang defect of kapot zijn.

Vaatwasser reparatie Edam

Belangstelling aan een vaatwasser reparatie in de buurt van Edam? Wilt u dat uw vaatwasser het weer snel gaat doen kunt u bij ons een spoed aanvraag indienen. Met een ruim aantal aangesloten monteurs staat er altijd wel iemand voor u klaar. Wilt u contact met ons opnemen, bel dan naar 085 – 760 54 28 of vul het webformulier in.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Meest voorkomende foutcodes

Witgoed reparatie in heel Edam

De Witgoed Brigade werkt door heel het land en werken dus ook in de regio van Edam. U kunt contact met ons opnemen voor al uw wasmachine, wasdroger of vaatwasser reparaties. Wij werken met vaste en scherpe tarieven.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Edam

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Edam en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Voorkom oplichting, doe geen zaken met malafide bedrijven, maar kies een erkende, ervaren en betrouwbare witgoeddienst. Wij zijn de best beoordeelde landelijke witgoed reparateur.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458