Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Julianadorp

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in Julianadorp nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Witgoed reparatie nodig in Julianadorp? Bel de Witgoed Brigade!

Wilt u dat uw witgoed apparaten snel gemaakt worden? Vaak kunnen wij u op de korte termijn helpen. Wij werken voor vaste en scherpe prijzen. Wij hebben een ruim aantal monteurs tot beschikking zodat er altijd iemand klaar staat om u te helpen.

Direct witgoed reparatie in Julianadorp nodig? Bel ons direct
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Aangesloten monteur in Julianadorp

EP beerepoot Julianadorp

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Julianadorp

Wasmachine start niet meer op. U wilt de was in de wasmachine doen maar de wasmachine start niet. Dat is erg vervelend en ook totaal niet de bedoeling. Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen. Een van onze ervaren monteurs kan vaak de volgende dag al bij u zijn om het apparaat te repareren. Bel dus gelijk naar de Witgoed Brigade!

Wasdroger reparatie Julianadorp

Werkt uw wasdroger niet meer? U wilt natuurlijk gewoon dat de was snel droog is. Dat werkt niet als u het op een drooglijntje moet uithangen. Wij zorgen ervoor dat uw wasdroger het weer binnen een mum doet. U kunt ons bereiken via het webformulier. Wilt u ons telefonisch bereiken kan dat ook op 085 – 760 54 28.

Vaatwasser reparatie Julianadorp

Vaatwasser reparatie nodig in Julianadorp? Een vaatwasser is een belangrijk onderdeel van een schoon huishouden. U wilt de stapel vieze vaat niet zien opstappelen maar u wilt ook eigenlijk de vaat niet met de hand schoon maken. Neem dan contact met ons op! Wij sturen een monteur naar u toe zodat hij de klachten kan verwijderen.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Meest voorkomende foutcodes

Witgoed reparatie in heel Julianadorp

Wilt u graag dat uw witgoed apparaat of apparaten worden gerepareerd? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij voeren al jarenlang witgoed reparaties uit over heel het land en hebben veel ervaring hiermee opgebouwd. Wilt u dat een van onze ervaren monteurs uw witgoed apparaten komt repareren kunt u ons bellen of het webformulier invullen.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Julianadorp

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Julianadorp en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Voorkom oplichting, doe geen zaken met malafide bedrijven, maar kies een erkende, ervaren en betrouwbare witgoeddienst. Wij zijn de best beoordeelde landelijke witgoed reparateur.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458