Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Bosch foutcode apparaten

Heeft u een Foutcode op uw Bosch apparaat? Bel de Witgoed Brigade!

Voor al uw Bosch Foutcodes en problemen bent u hier op het juiste adres. Hier vind u al de Foutcodes en problemen van Bosch witgoed apparaten. Met informatie over hoe u zelf problemen op kunt lossen en wat er per foutcode precies aan de hand is. Wij staan paraat voor uw probleem en lossen het graag voor u op.

 • Foutcodes Bosch wasmachines
 • Heeft u een probleem met uw Bosch wasmachine of komt er een foutcode te staan in het display scherm van uw Bosch wasmachine? Dit zijn problemen die u graag verholpen wilt worden. Voor advies over zelf reparatie van uw Bosch wasmachine kunt u terecht bij ons. Wij helpen uw graag bij uw probleem en zorgen er voor dat uw Bosch wasmachine weer naar behoren werkt. meer informatie.

 • Foutcodes Bosch vaatwassers
 • Heeft u een probleem met uw Bosch vaatwasser of komt er een foutcode te staan in het display scherm van uw Bosch vaatwasser? Dit zijn problemen die u graag verholpen wilt worden. Voor advies over zelf reparatie van uw Bosch vaatwasser kunt u terecht bij ons. Wij helpen uw graag bij uw probleem en zorgen er voor dat uw Bosch vaatwasser weer naar behoren werkt. meer informatie.

 • Foutcodes Bosch wasdrogers
 • Heeft u een probleem met uw Bosch wasdrogers of komt er een foutcode te staan in het display scherm van uw Bosch wasdrogers? Dit zijn problemen die u graag verholpen wilt worden. Voor advies over zelf reparatie van uw Bosch wasdrogers kunt u terecht bij ons. Wij helpen uw graag bij uw probleem en zorgen er voor dat uw Bosch wasdroger weer naar behoren werkt. meer informatie.

Opzoek naar foutcodes
van andere merken

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458