Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

F37 Siemens wasmachine Foutcode

Foutcode F37 van een Siemens wasmachine duidt op een probleem met het deurvergrendelingsmechanisme. De meest voorkomende oorzaak van deze foutcode is dat de deur is vastgelopen en niet goed kan worden geopend of gesloten. Dit kan worden veroorzaakt door een aantal problemen, waaronder een obstructie in de deurvergrendeling, een defecte vergrendelingsschakelaar, of vuil dat vastzit tussen de rubberen afdichting en de behuizing van de wasmachine. In sommige gevallen kan dit probleem ook worden veroorzaakt door een stroomstoot die interne onderdelen van de machine heeft beschadigd.

Siemens wasmachine met foutcode F37 zelf repareren

Als je deze foutcode op uw Siemens wasmachine ervaart, zijn er verschillende dingen die je kan doen om te proberen het probleem op te lossen. Controleer eerst of er zichtbare obstructies in de deurklink zitten en verwijder deze indien aanwezig. Controleer ook of er niets vastzit tussen de rubberen afdichting en de behuizing van de machine. Als deze stappen het probleem niet oplossen, kan het ook de moeite waard zijn om de wasmachine te resetten door de stekker een paar minuten uit het stopcontact te halen, hem daarna weer aan te sluiten en te proberen de deur te openen of te sluiten.

Foutcode F37 Siemens wasmachine laten repareren

Als deze stappen niet werken en je deze foutcode blijft ontvangen, dan is het waarschijnlijk het beste om contact op te nemen met een gekwalificeerde monteur voor verdere service en reparatie. Een monteur kan elk onderdeel van de wasmachine nader inspecteren om de oorzaak van dit probleem vast te stellen, zodat hij kan vaststellen welke onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden om de wasmachine weer aan de praat te krijgen. Het is belangrijk om te weten dat bepaalde modellen Siemens wasmachines een garantie van vijf jaar hebben, die de nodige reparaties in verband met deze foutcode kan dekken.

Voor meer informatie over
Siemens foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458