Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

F4 Siemens wasmachine Foutcode

F4 Siemens wasmachine Foutcode koolborstels

Foutcode F4 op een Siemens wasmachine is een indicatie dat er een probleem is met het afvoersysteem. Dit kan het gevolg zijn van verstoppingen, versleten onderdelen of bedradingsproblemen. De exacte oorzaak van de foutcode zal moeten worden onderzocht voordat een reparatie kan worden uitgevoerd.

Foutcode F4 Siemens wasmachine meest voorkomende oorzaken

De meest voorkomende oorzaken van de F4-foutcode zijn een verstopte afvoerslang, een verstopt pompfilter, een defecte drukschakelaar of een slecht functionerende regeleenheid. Om vast te stellen welk onderdeel het probleem veroorzaakt, controleert je eerst op verstoppingen in de afvoerslang en het pompfilter. Als deze onderdelen vrij lijken te zijn, kan dit wijzen op een ernstiger probleem met de drukschakelaar of de regeleenheid.

Het is belangrijk dat alle nodige veiligheidsmaatregelen worden genomen bij het diagnosticeren en herstellen van fouten zoals deze, inclusief het loskoppelen van de machine van de stroombron voordat je reparaties uitvoert. Hierdoor wordt het risico van elektrocutie of andere veiligheidsrisico’s in verband met het werken aan elektrische apparatuur geëlimineerd. Bovendien, als je zich niet comfortabel voelt bij het zelf uitvoeren van dergelijke werkzaamheden, kan je het beste professionele hulp inroepen van monteurs die ervaring hebben met het omgaan met dit soort apparaten.

Foutcode F4 Siemens wasmachine laten repareren

Pogingen om deze onderdelen te repareren mogen alleen worden uitgevoerd door een ervaren monteurs, omdat onjuiste reparaties de machine kunnen beschadigen of zelfs onveilig kunnen maken. In de meeste gevallen vereist dit type reparatie gespecialiseerd gereedschap en kennis waarover niet-professionals doorgaans niet beschikken.

Voor meer informatie over
Siemens foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458