Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

F6 Bosch wasmachine Foutcode probleem deur

Foutcode F6 op een Bosch wasmachine is een fout die aangeeft dat de watertemperatuur te hoog is. Dit kan worden veroorzaakt doordat de thermostaat niet goed werkt of door een ander probleem met het verwarmingssysteem. Ook een slecht werkende temperatuursensor, een verstopte afvoerslang, een defecte pomp of een defecte bedrading kunnen deze foutcode veroorzaken.

Bosch wasmachines staan bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteitsconstructie; toch kunnen ze van tijd tot tijd een foutcode weergeven als gevolg van normale slijtage. Als uw Bosch wasmachine foutcode F6 weergeeft, kan je het beste eerst proberen te achterhalen wat het probleem veroorzaakt voordat je zelf reparaties uitvoert. Zo kan jij jezelf op de lange termijn veel geld en stress besparen.

Foutcode F6 Bosch wasmachine zelf oplossen of laten repareren?

De oplossing van het probleem hangt af van de oorzaak van de foutcode. Sommige problemen kunnen worden opgelost zonder een monteur in te schakelen; als bijvoorbeeld de afvoerslang verstopt is, kan dit meestal worden verholpen zonder professionele hulp. Als het probleem echter verband houdt met een slecht functionerende thermostaat of een ander ernstig probleem, is het waarschijnlijk dat je een beroep moet doen op een ervaren monteur. In elk geval moet u onmiddellijk de stekker uit het stopcontact halen en contact opnemen met een erkend servicecentrum voor verder advies, voordat je zelf reparaties probeert uit te voeren.

Voor meer informatie over
Bosch foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458