Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode E20/E21/E23/E24 AEG wasmachine

Foutcodes E20, E21, E23 en E24 op AEG wasmachines kunnen voor veel gebruikers problematisch zijn. Deze codes wijzen op een verscheidenheid aan problemen die verband houden met het afvoer- en vulproces van de machine. De meest voorkomende oorzaken van deze foutcodes zijn verstopte afvoerslangen, defecte waterkleppen of onvoldoende waterdruk.

Oorzaak vaststellen foutcode AEG wasmachine

Wanneer je een van deze foutcodes op de wasmachine ziet, is het belangrijk om eerst de oorzaak vast te stellen voordat je probeert een reparatie uit te voeren. Als de oorzaak een verstopte afvoerslang is, kan deze meestal zonder extra gereedschap of apparatuur worden verholpen. Je hoeft alleen maar de slang te ontstoppen en te controleren of deze vrij is van vuil of verstoppingen. Als er geen verstoppingen zijn en je ziet nog steeds een foutcode, dan is er waarschijnlijk een probleem met de waterinlaatklep of de drukschakelaar. Om deze problemen op te lossen schakelt u de stroomtoevoer naar de machine uit.

Monteur inschakelen

Als je na inspectie van beide componenten het probleem nog steeds niet kunt oplossen, dan is het misschien tijd om een monteur te bellen voor hulp. Hoewel sommige kleine reparaties misschien zelf kunnen worden uitgevoerd, zoals het controleren van slangen op verstoppingen of het vervangen van filters; complexe reparaties zoals het vervangen van pompen en kleppen mogen alleen worden uitgevoerd door een getrainde professional met kennis van de werking van apparaten. Met hun gespecialiseerde gereedschap en ervaring kan een monteur snel vaststellen wat er vervangen of gerepareerd moet worden, zodat u in een mum van tijd weer veilig de was kunt doen!

Al onze monteurs zijn ervaren. Wij herstellen ook voor veel merken onder garantietermijn. Wij werken met voordelige tarieven.

Voor meer informatie over
AEG foutcodes

085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 20:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag Telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten