Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode E36/E37 AEG wasmachine

Foutcodes op wasmachines kunnen ontmoedigend zijn – vooral als je niet weet wat ze betekenen. Foutcodes E36 en E37 op een AEG wasmachine zijn geen uitzondering, dus het is belangrijk om te begrijpen wat ze aangeven en hoe je het probleem kan oplossen.

Foutcode E36 AEG wasmachine

Foutcode E36 duidt op een probleem met het deurvergrendelingsmechanisme van de wasmachine. De foutcode kan verschijnen als de deur niet goed gesloten is of als de grendel niet volledig vergrendeld is door een storing in het deurvergrendelingssysteem. Om dit probleem op te lossen, moet je eerst proberen de deur een paar keer te sluiten en opnieuw te openen om er zeker van te zijn dat hij goed gesloten en vergrendeld is. Als dat niet werkt, moet je controleren op losse draden of beschadigde onderdelen rond de grendel en/of de bedradingsbundel die daarheen leidt. Als geen van deze oplossingen het probleem oplost, dan is het tijd om een monteur te bellen die gespecialiseerd is in het repareren van AEG huishoudelijke apparaten.

Foutcode E37 AEG wasmachine

Foutcode E37 geeft aan dat er een probleem is met de motor control unit (MCU) van de wasmachine. Dit kan worden veroorzaakt door iets van een defecte printplaat tot een slechte verbinding tussen componenten in het elektrische systeem van de wasmachine. De beste manier om dit soort problemen op te lossen is door de stroom van de machine minstens 30 seconden uit te schakelen en het daarna opnieuw te proberen met een nieuwe opstartprocedure. Als dit het probleem niet oplost, dan heb je waarschijnlijk hulp nodig van een ervaren professional, omdat het zelf proberen te repareren van dit soort complexe elektrische problemen kan leiden tot verdere schade.

Schakel direct een monteur in!

Kortom, als de foutcodes E36 of E37 op uw AEG wasmachine verschijnen, moet je meteen actie ondernemen, omdat ze beide kunnen duiden op ernstige problemen in de apparaat die onmiddellijke aandacht van een gekwalificeerde monteur vereisen om ze snel en veilig op te lossen. Eerder vroeger dan later actie ondernemen bespaar je tijd en geld en zorgt ervoor dat de wasmachine snel weer op volle toeren draait!

Al onze monteurs zijn ervaren. Wij repareren ook voor veel merken onder garantietermijn. Wij werken met voordelige tarieven.

Voor meer informatie over
AEG foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458