Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode F11 Bauknecht wasmachine

Foutcode F11 op een Bauknecht wasmachine kan behoorlijk lastig zijn omdat het aangeeft dat er een probleem is met het waterafvoersysteem van de machine. Dit kan betekenen dat er iets is dat de afvoer blokkeert of verstopt, een defecte afvoerpomp, of zelfs een probleem met de drukschakelaar of de niveauschakelaar. Het is belangrijk om eerst de bron van de foutcode te identificeren en te isoleren voordat jij zelf reparaties probeert uit te voeren.

Foutcode F11 zelf verhelpen

Bij het oplossen van dit soort problemen moet je eerst de stekker van de wasmachine uit het stopcontact halen en vervolgens naar de achterkant van het apparaat gaan, waar zich meestal een filter bevindt. Als deze verstopt is, verwijder het vuil dat erin verstopt zit. Als daar geen verstopping wordt gevonden, dan moet je de druk- en niveauschakelaars controleren, die zich afhankelijk van uw model op verschillende plaatsen bevinden. Beide schakelaars moeten worden getest op hun werking door ze op continuïteit te testen, zo nodig met behulp van een multimeter.

Foutcode F11 laten verhelpen door een monteur

Als al deze stappen de foutcode F11 niet oplossen, dan is het helaas waarschijnlijk dat je een ervaren monteur moet inschakelen om eventuele defecte onderdelen te repareren of te vervangen. Professionele monteurs kunnen ook andere onderdelen van uw wasmachine, zoals kleppen, slangen, motoren en pompen inspecteren op slijtage of schade – iets wat niet mogelijk is zonder gespecialiseerde kennis en ervaring. Een monteur kan ook nuttige tips geven voor het onderhoud van uw machine om soortgelijke problemen in de toekomst te voorkomen, zoals het regelmatig uitvoeren van onderhoudscycli op alle programma’s die beschikbaar zijn op de machine en het regelmatiger reinigen van filters.

Voor meer informatie over
Bauknecht foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458