Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode F13/F22 Bauknecht wasmachine

Foutcodes F13 en F22 zijn veel voorkomende indicatoren van een probleem in een Bauknecht wasmachine. Deze codes geven aan dat de wasmachine niet goed leegloopt en aandacht nodig heeft van de gebruiker of een monteur.

Om het probleem te diagnosticeren, is het belangrijk om op te merken welk type foutcode op het scherm wordt weergegeven. De F13-code geeft meestal aan dat er mogelijk een obstructie in de afvoerslang zit, terwijl een F22-code aangeeft dat er een probleem is met de drukschakelaar of de pompmotor. Elk type fout vereist een andere aanpak van de probleemoplossing, te beginnen met het controleren van de slangen op eventuele verstoppingen of knikken die de waterafvoer kunnen belemmeren. Als dit niet werkt, moet vervolgens worden gecontroleerd of er tekenen van schade aan draden en aansluitingen zijn, voordat de drukschakelaar en de pompmotor worden onderzocht op functionaliteitsproblemen.

Wasmachine functioneert nog niet?

Als al het andere faalt, kan het nodig zijn een professionele monteur te bellen om te beoordelen welk type reparatiewerk moet worden uitgevoerd. Afhankelijk van de diagnose moeten bepaalde onderdelen zoals pompen en slangen worden vervangen; de reparatiekosten variëren, afhankelijk van de vraag of deze onderdelen onder de garantie vallen of afzonderlijk moeten worden aangeschaft. Zodra alle reparaties zijn uitgevoerd, moet je controleren of alles goed werkt voordat je de wasmachine weer gebruikt.

Voor meer informatie over
Bauknecht foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458