Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode F24 Bauknecht wasmachine

Bauknecht wasmachine last van foutcode F24

Foutcode F24 op een Bauknecht wasmachine is een indicatie van een probleem met het waterafvoersysteem. Dit kan worden veroorzaakt door een verstopte afvoerpomp, een slechte waterniveau sensor, of een probleem met de bedrading in de afvoerpomp. Indien niet aangepakt, kan deze foutcode leiden tot ernstige schade aan de interne componenten van de wasmachine.

Oorzaak controleren foutcode F24

Wanneer je deze foutcode tegenkomt, moet je eerst proberen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Inspecteer de afvoerpomp visueel op eventuele verstoppingen of blokkades die mogelijk handmatig moeten worden opgeruimd. Het is ook belangrijk om te controleren of er geen losse draden zijn aangesloten op de waterniveausensor of andere onderdelen die kortsluiting kunnen veroorzaken. Als geen van deze zaken het probleem lijkt te veroorzaken, is het waarschijnlijk dat je professionele hulp van een monteur nodig hebt.

Foutcode F24 zelf oplossen of laten repareren

In sommige gevallen kan je deze foutcode zelf oplossen, maar het is verstandig om eerst contact op te nemen met een vakman. Een monteur beschikt over al het benodigde gereedschap en apparatuur om in minder dan 30 minuten een diagnose te stellen en de wasmachine correct te repareren zonder de interne componenten verder te beschadigen. Bovendien zullen ze ook tips geven over hoe je soortgelijke fouten in de toekomst kan voorkomen door de Bauknecht wasmachine regelmatig te laten onderhouden.

Als je ervoor kiest om geen monteur te bellen, zorg er dan voor dat je uiterst voorzichtig bent wanneer je zelf probeert reparaties uit te voeren, omdat bepaalde onderdelen gemakkelijk beschadigd kunnen raken als ze verkeerd worden behandeld. Bovendien, zorg ervoor dat alle draden goed zijn aangesloten voordat je een andere cyclus uitvoert of de Bauknecht wasmachine weer aanzet, omdat het nalaten hiervan kan leiden tot verdere schade en extra kosten voor reparaties later in de lijn.

Voor meer informatie over
Bauknecht foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458