Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode F50 Miele wasmachine storing van de motor

Foutcode F50 bij een Miele wasmachine is een foutcode die aangeeft dat de wasmachine niet goed heeft kunnen leeglopen. Dit probleem kan worden veroorzaakt door verschillende zaken, zoals een verstopte of geblokkeerde afvoerslang of filter, een verstopte pompwaaier, een slecht functionerende afvoerpomp of een defecte drukschakelaar. In sommige gevallen kan het resetten van de wasmachine het probleem oplossen

Foutcode F50 Miele wasmachine zelf oplossen

De eerste stap bij het oplossen van deze foutcode is controleren of de afvoerslang en het filter correct zijn geïnstalleerd en vrij zijn van verstoppingen. Zijn deze onderdelen in goede staat, dan kan het een probleem zijn met de waterdrukschakelaar. Deze schakelaar meet het waterniveau in de trommel en zal bij storing een foutcode veroorzaken. De drukschakelaar kan worden getest met een multimeter en indien nodig worden vervangen.

Foutcode F50 Miele wasmachine laten repareren

Als geen van deze stappen het probleem oplost, dan is waarschijnlijk professionele reparatie door een gekwalificeerde monteur nodig. Een monteur kan een diagnose stellen van eventuele onderliggende problemen die deze foutcode kunnen veroorzaken, en ook de nodige reparaties of vervangende onderdelen voor de wasmachine uitvoeren. Het is belangrijk om een expert het apparaat te laten beoordelen en repareren wanneer je een foutcode tegenkomt, zodat je er zeker van kunt zijn dat alles correct en veilig werkt voor uw huis.

Voor meer informatie over
Miele foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458