Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode F6 Bauknecht wasmachine

Foutcode F6 bij een Bauknecht wasmachine is een indicatie dat er een probleem is met het toerental van de motor. Het kan worden veroorzaakt door een aantal problemen, zoals wanneer de motorbesturingsmodule een storing ondervindt of wanneer de printplaat een defect heeft. Deze foutcode kan ook verschijnen wanneer de elektrische verbinding tussen de bedrading en de motor is aangetast, of wanneer de waaier van de pomp is geblokkeerd.

Foutcode F6 zelf verhelpen

Als je geconfronteerd wordt met een F6 foutcode, zijn er enkele stappen die je moet ondernemen om het probleem op te lossen. Controleer eerst of het filter verstopt is en moet worden schoongemaakt. Lost dit het probleem niet op, controleer dan op losse bedrading of sensoren. Controleer ook of alle onderdelen van de wasmachine goed vastzitten en of aan alle veiligheidsprotocollen is voldaan. Controleer ook of er vuil of vreemde voorwerpen in de trommel zitten, want ook dit kan de normale werking van de wasmachine verstoren.

Wasmachine laten repareren door een monteur

Als deze doe-het-zelf-oplossingen niet werken, is het waarschijnlijk tijd om een monteur in te schakelen die meer ervaring en kennis heeft over dit soort machines en reparaties. De monteur zal in staat zijn om de wasmachine meer grondig te inspecteren en vast te stellen wat precies de oorzaak is van de F6 foutcode, zodat ze het dienovereenkomstig kunnen repareren. In sommige gevallen moeten nieuwe onderdelen worden geïnstalleerd of vervangen, dus het is belangrijk dat je een professioneel advies inwint voordat je zelf reparaties uitvoert.

Voor meer informatie over
Bauknecht foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458