Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode F8 Bauknecht wasmachine

Foutcodes kunnen erg verwarrend en frustrerend zijn wanneer ze op een wasmachine verschijnen. De F8 foutcode wordt specifiek gevonden op Bauknecht wasmachines en het heeft een verscheidenheid aan oorzaken. Wanneer deze fout optreedt, zal het meestal resulteren in de machine niet het voltooien van zijn cyclus of gewoon niet inschakelen.

Het eerste wat je moet begrijpen over dit probleem is dat er verschillende mogelijke oorzaken zijn voor deze foutcode. Deze variëren van verstopte filters, onvoldoende watertoevoer of zelfs een probleem met het verwarmingselement van de wasmachine. Het is belangrijk om vast te stellen wat precies de oorzaak van het probleem is om de beste oplossing te vinden.

Foutcode F8 zelf oplossen

Om dit probleem zelf op te lossen, zijn er online veel bronnen beschikbaar met stapsgewijze instructies. Dit omvat het controleren op verstoppingen in filters, zorgen dat er voldoende waterdruk is om de wasmachine goed te laten werken, en het testen van het verwarmingselement met een multimeter. Als dit het probleem niet oplost, dan kan het nodig zijn om contact op te nemen met een monteur die eventuele complexere problemen die de foutcode kunnen veroorzaken, kan repareren.

Voor meer informatie over
Bauknecht foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458