Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode F9 Bauknecht wasmachine

Foutcode F9 op een Bauknecht wasmachine is een indicatie dat er iets mis is gegaan met het apparaat. De exacte oorzaak van de foutcode kan verschillen per type en model wasmachine, dus het is belangrijk om uw gebruikershandleiding te lezen voor meer informatie over de oorzaak. Over het algemeen wijst F9 op een probleem met de afvoerpomp of de waterniveausensor.

Wasmachine storing zelf verhelpen

Dit type storing kan vaak worden verholpen zonder dat er een monteur aan te pas hoeft te komen. In sommige gevallen kan het resetten van het systeem de foutcode wissen en kan je de wasmachine gewoon blijven gebruiken. Als resetten niet werkt, kan het nodig zijn eventuele verstoppingen in de pomp of slangen te controleren en schoon te maken. Als er geen verstoppingen of obstructies zijn, kan het nodig zijn de waterniveausensor te vervangen.

Probleem nog niet verholpen?

Als je het probleem echter niet zelf kan vaststellen of oplossen, dan is het altijd het beste om een professionele monteur in te schakelen die ervaring heeft met dit soort apparaat reparaties. Zij hebben alle juiste gereedschappen en onderdelen die nodig zijn om de Bauknecht wasmachine te repareren, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken dat je iets extra’s moet kopen. Plus, ze zullen meestal in staat zijn om eventuele andere onderliggende problemen te identificeren die de F9 foutcode zouden kunnen veroorzaken om het correct en snel te repareren, zodat je snel weer kunt genieten van schone was!

Voor meer informatie over
Bauknecht foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458