Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode FA Whirlpool wasmachine

Foutcodes op Whirlpool wasmachines kunnen uiterst frustrerend zijn. Een van de veel voorkomende foutcodes is FA, wat duidt op een probleem met de motorbesturing. Deze code kan betekenen dat de motor control board moet worden vervangen of dat er een probleem is met de bedrading die het verbindt met de belangrijkste control board. In sommige gevallen kan het wijzen op een probleem met de afvoerpomp als deze niet vrij ronddraait of verstopt is.

Het belangrijkste bij het omgaan met foutcodes is het identificeren van de onderliggende oorzaak, zodat je deze goed kan verhelpen en de machine veilig en efficiënt werkt. Als je een FA-foutcode op de Whirlpool wasmachine ervaart, moet je bepalen wat de oorzaak kan zijn voordat je het zelf probeert te repareren.

Veel voorkomende oorzaken foutcode FA

Veel voorkomende oorzaken van de FA-foutcode zijn defecte bedrading tussen de hoofdbesturing en de motorbesturing, een defecte motorbesturing of een probleem met de afvoerpomp. Als je ervaring hebt met het repareren van elektrische apparaten, zou jij in staat moeten zijn om eventuele defecte bedradingsverbindingen te identificeren en deze op de juiste manier te vervangen. Zo niet, dan kan je het beste een beroep doen op een professionele monteur, omdat die ervaring heeft met het oplossen van dit soort problemen en ook toegang heeft tot gespecialiseerd gereedschap en onderdelen die jij anders misschien niet tot je beschikking hebt.

Voor meer informatie over
Whirlpool foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458