Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode FH Whirlpool wasmachine

De Whirlpool wasmachine foutcode FH is een indicatie dat er een probleem is met lang vullen. Dit betekent dat de wasmachine er te lang over doet om zich met water te vullen. Dit kan verschillende oorzaken hebben: een geknikte slang, een gesloten klep of een defecte watertoevoerklep. Als het probleem blijft bestaan, zelfs na pogingen om een van deze mogelijke problemen te verhelpen, kan je het beste een monteur inschakelen.

Kortom, foutcode FH op de Whirlpool wasmachine is waarschijnlijk te wijten aan een lange tijd vullen probleem veroorzaakt door ofwel geknikte slangen, gesloten kleppen, of defecte waterinlaatkleppen. Voordat je een professional inschakelt, kan het nuttig zijn om deze onderdelen zelf te controleren, maar als geen van deze oplossingen het probleem oplost, dan zal het nodig zijn om een ervaren monteur te benaderen.

Zelf diagnose stellen

Er zijn enkele manieren waarop je kunt proberen een diagnose te stellen voordat je een monteur inschakelt. De slangen controleren op knikken of verstoppingen is één manier om dit probleem op te lossen. Controleer of alle kleppen open zijn en correct zijn aangesloten en controleer de filterzeven, indien aanwezig, op de inlaatslangen. Als geen van deze oplossingen het probleem oplost, is het waarschijnlijk tijd om een vakman in te schakelen.

Whirlpool wasmachine laten repareren

Het inschakelen van een monteur hoeft niet duur te zijn, maar je moet er wel voor zorgen dat je iemand inhuurt die ervaring heeft met Whirlpool-wasmachines, zodat hij of zij deskundig advies en oplossingen kan bieden.

Voor meer informatie over
Whirlpool foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458