Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode OE/E3 Samsung wasmachine

Samsung wasmachine last van foutcode OE/E3

Foutcodes op Samsung-wasmachines kunnen verwarrend en ontmoedigend zijn. OE/E3 is een veel voorkomende foutcode die van tijd tot tijd kan verschijnen, maar als je begrijpt wat het betekent, kan je beslissen of je het probleem zelf kan oplossen of dat je een monteur moet bellen.

Samsung wasmachine “Drain Error”

De code OE/E3 staat voor “Drain Error”, wat aangeeft dat er een probleem is met het afvoeren van water uit de machine. Dit kan betekenen dat de afvoerslang verstopt of niet goed aangesloten is, waardoor het water niet uit de machine kan lopen. Het kan ook betekenen dat het filter van de afvoerpomp verstopt is en gereinigd moet worden, of dat er een probleem is met de afvoerpomp zelf. Bovendien kan er een probleem zijn met de drukschakelaar of iets in de besturingskaart waardoor deze foutcode verschijnt.

Foutcode OE/E3 Samsung wasmachine zelf repareren

Om deze foutcode te verhelpen, controleer je eerst de afvoerslang op verstoppingen of loskoppelingen. Controleer of deze goed is aangesloten en niet geknikt. Verwijder en reinig vervolgens het filter van de afvoerpomp om er zeker van te zijn dat er geen ophoping in zit die de doorstroming blokkeert. Als schoonmaken niets uithaalt, probeer dan de wasmachine te resetten door de stekker 30 seconden uit het stopcontact te halen en daarna weer aan te sluiten om te testen – soms zijn softwarefouten verantwoordelijk voor bepaalde fouten zoals deze! Als al het andere faalt, bel dan een ervaren monteur die weet hoe hij dit soort problemen snel en efficiënt kan vaststellen en oplossen.

Voor meer informatie over
Bauknecht foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458