Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Koelvriescombinatie maakt lawaai

Maakt uw koelvriescombinatie lawaai? Bel de Witgoed Brigade!

Een koelvriescombinatie kan altijd wel een beetje geluid maken, nu merk je daar bij de nieuwere modellen niet veel meer van. Als er iets mis is met de koelvriescombinatie kan deze wel echt herrie of lawaai gaan maken. Een lawaai makende koelvriescombinatie kan worden gezien als erg irritant, gelukkig kunnen wij u hier goed bij helpen.
Als uw koelvriescombinatie lawaai maakt is het belangrijk om te weten waar dat lawaai vandaan komt, dit kan komen via de binnezijde, onderzijde of achterzijde.


Lawaai vanaf de binnenzijde?

Als het geluid vanaf de binnenzijde komt kan dit mogelijk komen door de ventilator van de motor. U kunt dit zelf controleren als het geluid erger wordt bij het drukken op de binnenzijde dan is hier meestal geen sprake van. De motor moet dan vervangen worden.


Lawaai vanaf de onderzijde?

Als er lawaai van de onderzijde komt is dit geen groot probleem. Wij zien bijna alleen maar dat dit geluid wordt veroorzaakt doordat het rooster los zit. Dit kunt u dan weer heel eenvoudig vast zetten.


Lawaai vanaf de achterzijde?

Komt het geluid vanaf de achterzijde wordt dit geluid vaak gemaakt door de compressor. Als het inderdaad van de compressor komt moet deze vervangen worden.
Ook kan dit probleem worden veroorzaakt doordat er stofvuil in de ventilator zit. Dit probleem valt te verhelpen door het goed schoon te maken.

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Plan hier je reparatie
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458