Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Sproeiarmen draaien niet

Draaien de sproeiarmen van de vaatwasser niet? Bel gelijk

De vaatwasser is klaar met het programma en de vaat zou schoon moeten zijn. Nu doe je de vaatwasser open en is de vaat nog vies. Dit komt doordat de sproeiarmen van de vaatwasser niet draaien, maar waardoor komt dit en hoe is dit op te lossen.

Wat je als eerste zelf kunt controleren of de sproeiarmen vrij kunnen draaien en niet worden geblokkeerd. Je kan dit gewoon met de hand uit proberen. Vervolgens kunt u de volgende zaken controleren:

Sproeiarmen schoonmaken


Als je naar de sproeiarmen kijkt zul je zien dat er kleine gaatjes in de sproeiarmen zitten. Wanneer hier te veel vuil in terecht komt zullen de sproeiarmen niet draaien. Deze gaatje zijn gemakkelijk schoon te maken door er een tandestoker door te prikken. Vaak zien wij ook dat er voorwerpen zoals elastiekjes om de sproeiarmen komen. Als u overige vuil van de sproeiarmen wilt verwijderen kunt u dit onder de kraan doen u kunt dan ook op eventuele beschadiging letten op de sproeiarmen.

Heeft het schoonmaken van de sproeiarmen geen zin gehad? Dan raden wij het u aan om hier een monteur naar te laten kijken. De sproeiarmen moeten dan namelijk vervangen worden. Dit kunt u zelf proberen, maar u kunt dit ook laten doen door een monteur.

Vaatwasser repareren of vervangen?

Repareren van je vaatwasser is vaak goedkoper dan je vaatwasser vervangen. Onderdelen zijn goed betaalbaar en de meeste reparaties duren bij ons niet langer dan 30 minuten. Een reparatie is daarom bijna altijd aan te raden. Bovendien is repareren beter voor ons milieu dan weer een nieuwe machine kopen. Maar soms heeft repareren echter geen zin meer. Dit is het geval wanneer:

Je vaatwasser al 12 jaar of langer meegaat. De gemiddelde levensduur is namelijk 12 jaar. Vaatwasser van goede merken als Miele gaan echter vaak langer mee.

De geschatte reparatiekosten hoger zijn dan 70% van de prijs van een nieuwe vaatwasser. Neem contact met ons op en de regiomonteur helpt bij de inschatting van de reparatiekosten.

Werkwijze van Witgoed Brigade

Onze regiomonteur komt bij je langs en inspecteert de machine grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? De monteur geeft eerst een indicatie van de kosten van de reparatie en eventuele onderdelen. De meeste reparaties duren niet langer dan 30 minuten en de meeste onderdelen heeft de monteur op voorraad.

Wij repareren alle merken vaatwasser

Of het nu gaat om een vaatwasser van AEG, Bosch, Beko, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Witgoed Brigade is jouw reparatiepartner. Het maakt dus niet uit wat voor vaatwasser je hebt, onze vakmannen repareren het.

Plan je afspraak in

Plan dan vandaag nog een afspraak in bij de monteur bij jou in de buurt: afspraak inplannen.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458