Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Vaatwasser maakt vreemd geluid

Maakt de vaatwasser een vreemd geluid? Bel direct

Je hebt alle vaat in de vaatwasser gedaan eb hebt een programma gestart. Vervolgens maakt de vaatwasser een vreemd geluid. Het kan voorkomen dat de vaatwasser vreemde geluiden begint te maken. Dit moet dan zo snel als mogelijk opgelost worden. Het lawaai kan door een aantal zaken worden veroorzaakt:

Filter verstopt


Er kunnen verschillende voorwerpen vast komen te zitten in het filter wat voor geluid kan veroorzaken. Er kunnen bijvoorbeeld pitten, tandenstokers of stukjes gebroken glas vast komen te zitten in het filter. Het is dus belangrijk om het filter goed te controleren en vervolgens schoon te maken. Het is het beste voor het filter als deze regelmatig wordt schoon gemaakt. Als het filter schoon is kan deze weer terug worden geplaatst.

De sproeiarmen

Als de sproeiarmen beschadigd zijn kan dit voor ruis veroorzaken. U kunt zelf naar de sproeiarmen kijken of deze defect zijn. Mochten deze inderdaad defect zijn is het belangrijk dat deze vervangen worden voor nieuwe sproeiarmen. Onze lokale monteur installeert deze graag voor je.

Het pompmechanisme

Wanneer uw vaatwasser een piepend geluid maakt is dit vaak een teken van het pompmechanisme wat een vreemd geluid maakt. U kunt het pompmechanisme zelf smeren door een druppel wasmiddel in het zeepbakje te doen. Dit moet ervoor zorgen dat het pompmechanisme gesmeerd wordt.

Als dit het probleem niet heeft opgelost kijkt onze monteur hier graag naar. Een witgoed monteur herkent al vaak waar het probleem zit en kan deze met de juiste onderdelen ook al vaak gelijk verhelpen. Vul dus vandaag nog het formulier in en plan uw reparatie in.

Vaatwasser repareren of vervangen?

Repareren van je vaatwasser is vaak goedkoper dan je vaatwasser vervangen. Onderdelen zijn goed betaalbaar en de meeste reparaties duren bij ons niet langer dan 30 minuten. Een reparatie is daarom bijna altijd aan te raden. Bovendien is repareren beter voor ons milieu dan weer een nieuwe machine kopen. Maar soms heeft repareren echter geen zin meer. Dit is het geval wanneer:

Je vaatwasser al 12 jaar of langer meegaat. De gemiddelde levensduur is namelijk 12 jaar. Vaatwasser van goede merken als Miele gaan echter vaak langer mee.

De geschatte reparatiekosten hoger zijn dan 70% van de prijs van een nieuwe vaatwasser. Neem contact met ons op en de regiomonteur helpt bij de inschatting van de reparatiekosten.

Werkwijze van Witgoed Brigade

Onze regiomonteur komt bij je langs en inspecteert de machine grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? De monteur geeft eerst een indicatie van de kosten van de reparatie en eventuele onderdelen. De meeste reparaties duren niet langer dan 30 minuten en de meeste onderdelen heeft de monteur op voorraad.

Wij repareren alle merken vaatwasser

Of het nu gaat om een vaatwasser van AEG, Bosch, Beko, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Witgoed Brigade is jouw reparatiepartner. Het maakt dus niet uit wat voor vaatwasser je hebt, onze vakmannen repareren het.

Plan je afspraak in

Plan dan vandaag nog een afspraak in bij de monteur bij jou in de buurt: afspraak inplannen.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458