Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Wasdroogcombinatie pompt niet af

Pompt uw wasdroogcombinatie niet af? Bel de Witgoed Brigade!

Een wasdroogcombinatie die niet afpompt is natuurlijk niet ideaal. Dit probleem kan meerdere oorzaken hebben, gelukkig zijn de meeste van deze problemen ook goed zelf te verhelpen. Mocht u er niet uitkomen of laat u het liever over aan een echte vakman kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor een kwalitatieve reparatie.


Afvoerslang zit verkeerd?

Als de afvoerslang te diep in de afvoerbuis zit wordt het water terug in de wasdroogcombinatie gepompt (door het hevel effect). Haal de slang uit de afvoerbuis en zorg ervoor dat de afvoerslang niet dieper dan 15 cm in de afvoerpijp zit. Gebruik de plastic beugel om te voorkomen dat de slang dieper dan 15 cm de afvoerpijp ingaat.


Defecte pomp?

Dat er water in de wasdroogcombinatie blijft staan kan komen doordat de pompfilter verstopt is. Hulp nodig? Bel ons 088 – 3747975
Het zou ook zo kunnen zijn dat de pomp nog goed is, maar dat de pomp geen stroom krijgt. Een stekkertje is dan losgetrild of een contact is dan vervuild.


Mogelijk ander probleem?

Dat er water in de wasmachine blijft staan kan komen doordat de pompfilter verstopt is. Dit probleem kunt u vaak zelf oplossen.

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458