Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Wasmachine reparatie Electrolux

Electrolux witgoed monteur nodig? Bel de Witgoed Brigade!

Electrolux wasmachines zijn van een goede kwaliteit en kunnen over het algemeen vele jaren mee, toch kan het gebeuren dat uw wasmachine opeens dienst weigert en gerepareerd moet worden. Heel vervelend en dit komt altijd op een ongelegen moment. De Witgoed Brigade is ook gecertificeerd reparateur voor het merk Electrolux.

Onze reparatiedienst repareert uw Electrolux wasmachine bij u thuis, de wasmachine hoeft dus niet te worden vervoerd. Dit kan u veel tijd en geld besparen. Wilt u eerst proberen zelf uw wasmachine te repareren? Bekijk de lijst met foutcodes van Electrolux wasmachines.

Snelle reparatie van uw Electrolux wasmachine

De Witgoed Brigade is al geruime tijd gespecialiseerd in witgoed reparatie, wij werken landelijk. Onze servicemonteur komt gewoon bij u thuis en spoort het defect op. U hoeft uw wasmachine niet zelf te verplaatsen of te ontkoppelen, onze monteur regelt dit voor u.

 

Onze monteurs zijn echte vakmensen en altijd nieuwsgierig naar de nieuwste technologische ontwikkelingen in witgoed. Hierdoor zijn zij in staat om met een snelle en doeltreffende oplossing te komen. De reparatiebussen zijn allemaal ingericht  met professionele gereedschappen en de belangrijkste vervangende onderdelen.

Gecertificeerd Electrolux reparatiebedrijf

De Witgoed Brigade is een gecertificeerde reparateur voor vele merken, ook voor het merk Electrolux. U bent hierdoor te allen tijde verzekerd van een goede reparatie van uw wasmachine. Wij hebben goede contacten bij Electrolux en kunnen daarom efficiënt en snel onderdelen leveren

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458