Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Aalsmeer

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparateur in Aalsmeer nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Heeft u een witgoed reparatie nodig in Aalsmeer? Bij Witgoed Brigade wordt u enkel geholpen door monteurs met veel ervaring. Voor een witgoed reparatie kunt u ons 7 dagen in de week telefonisch bereiken via 085 – 760 54 28 of u kunt het contactformulier invullen. Is de wasmachine, vaatwasser of wasdroger defect? Plan vandaag nog een afspraak in. De monteurs van Witgoed Brigade nemen direct onderdelen mee, zodat uw wasmachine direct gerepareerd kan worden. Dit altijd in overleg. Wij repareren alleen met originele onderdelen zo werken uw witgoed apparaten weer zo goed als ooit ervoor.

U hoeft bij de Witgoed Brigade zich geen zorgen te maken of wij het merk wel repareren. Onze witgoed monteurs repareren namelijk alle merken witgoed. U bent voor professionele witgoed monteurs bij de Witgoed Brigade dus bij het juiste adres.

Inbegrepen 15 minuten reparatie
Wij repareren alleen met originele onderdelen
Inclusief voorrijkosten
Garantie op de reparatie
Gecertificeerde monteurs
Advies om defecten te voorkomen
 
Witgoed reparatie Aalsmeer

Wasmachine reparatie Aalsmeer

Wordt er een foutcode weergegeven op het display van uw wasmachine? Een foutcode kan in sommige gevallen erg vervelend zijn om te verhelpen. De monteurs van Witgoed Brigade zorgen ervoor dat de foutcode direct verholpen wordt. Wij raden het af om direct een nieuwe wasmachine te kopen. Een nieuwe wasmachine is namelijk vaak een stuk duurder dan je oude wasmachine te laten repareren. Wij helpen u ook wanneer de wasmachine niet goed centrifugeert of wanneer de trommel van de wasmachine niet meer goed draait. De monteurs van Witgoed Brigade staan garant voor kwaliteit.

Wasdroger reparatie Aalsmeer

Heeft de wasdroger een defect? De witgoed monteur in de buurt van Aalsmeer helpt u. Een kapotte wasdroger kan moeilijk zijn om zelf te repareren en kan de machine mogelijk ook meer schade aanrichten. Het is belangrijk om dit te voorkomen. Wanneer je dus niet zeker weet of je de wasdroger kan repareren raden wij je aan om een ervaren witgoed monteur in te schakelen. Bij Witgoed Brigade werken we alleen maar met ervaren monteurs. Voor een vakkundige witgoed reparatie ben je hier dus aan het juiste adres. Wij helpen je ook wanneer de wasdroger een foutcode of foutmelding aangeeft op het display. Het is niet altijd wenselijk om deze foutcode zelf te verhelpen.

Vaatwasser reparatie Aalsmeer

Behoefte aan een ervaren witgoed monteur in de regio Aalsmeer De Witgoed Brigade repareert witgoed door heel Nederland en dus ook bij jou in Aalsmeer. Wij zorgen ervoor dat jij je vaatwasser weer snel kan gebruiken. Zo stapelt de vieze vaat zich niet op. Onze witgoed monteurs komen altijd voorbereid met een x aantal onderdelen om de vaatwasser direct te repareren. Mocht de monteur het exacte onderdeel niet bij zich hebben zal die in overleg op een later tijdstip terugkomen om ervoor te zorgen dat je vaatwasser functioneert als deze zou moeten doen. U kunt vandaag dan nog contact met ons opnemen voor een monteur in Aalsmeer.

Plan je reparatie in één minuut!

Kies zelf de dag van de reparatie

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Onze regio monteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag Telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten