Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Amstelveen

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparateur in Amstelveen nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Bent u op zoek naar een betrouwbare witgoed monteur in de omgeving van Amstelveen? U kunt op ons vertrouwen voor al uw witgoed reparatie in de buurt van Amstelveen. Wij helpen u met een defecte wasmachine, vaatwasser of wasdroger. Bel ons gelijk!

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner voor uw witgoed reparatie in Amstelveen, bent u bij Witgoed Brigade aan het juiste adres. Onze vakkundige monteurs staan klaar om uw wasmachine, wasdroger of vaatwasser snel en efficiënt te repareren wanneer deze kapot is of een foutcode vertoont.
Direct witgoed reparatie in Amstelveen nodig? Bel ons direct
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Aangesloten monteur in Amstelveen

EP beerepoot Amstelveen

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Amstelveen

Wasmachine reparatie nodig in Amstelveen? Een defecte wasmachine in huis is zeker geen pretje. Wij helpen u er daarom ook zo spoedig mogelijk bij. U kunt bij ons terecht voor alle merken wasmachines. Wij voeren dagelijks wasmachine reparaties uit in Amstelveen. Een wasmachine met een foutcode is ook niet fijn, gelukkig kunnen wij u daarbij helpen. Wij hebben alle foutcodes van uw wasmachine op een rijtje gezet. U kunt dit vinden op wasmachine foutcodes.
Wilt u vakkundig, veilig en snel geholpen worden? U kunt bij ons vandaag nog een afspraak inplannen. Wacht dus niet langer en plan uw afspraak in via 085 – 760 54 28 of vul ons webformulier in.

Een kapotte wasmachine kan voor veel ongemak zorgen. Gelukkig zijn onze monteurs gespecialiseerd in het repareren van wasmachines en kunnen zij snel en efficiënt de oorzaak van het probleem identificeren en oplossen. Of uw wasmachine nu een foutcode vertoont, niet meer centrifugeert of helemaal niet meer werkt, bij Witgoed Brigade Amstelveen bent u aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige reparatie.

Wasdroger reparatie Amstelveen

Heeft u een wasdroger reparatie nodig in Amstelveen? Vaak zijn de kosten om een wasdroger te repareren veel lager dan de kosten van een nieuwe wasdroger. Wij raden het daarom ook altijd om te kijken of de wasdroger nog te repareren valt, zo kunt u veel onnodige kosten besparen. Wij kunnen u duidelijkheid geven over u wasdroger, of deze te repareren valt en wat de kosten zullen zijn.

Ook voor wasdroger reparaties kunt u terecht bij Witgoed Brigade Amstelveen. Onze monteurs hebben ruime ervaring met het oplossen van diverse problemen, zoals een wasdroger die niet meer droogt of een apparaat dat vreemde geluiden maakt. Wij zorgen ervoor dat uw wasdroger weer naar behoren functioneert, zodat u weer kunt genieten van frisse en droge kleding.

Vaatwasser reparatie Amstelveen

Is uw vaatwasser defect en heeft u behoefte aan een vaatwasser reparatie in Amstelveen? Als uw vaatwasser lekt hoeft dit niet het einde te zijn voor uw vaatwasser. Vaak is dit goed te repareren en moeten er alleen een paar slangetje worden vervangen de kosten hiervoor liggen vele malen lager als de kosten van een nieuwe vaatwasser. Wilt u dit graag laten doen door een van onze witgoed monteurs. Bij ons kunt u 7 dagen in de week een afspraak maken via het webformulier.

Een defecte vaatwasser kan een grote bron van frustratie zijn. Bij Witgoed Brigade Amstelveen begrijpen we dit maar al te goed en bieden we snelle en vakkundige vaatwasser reparaties aan. Onze monteurs kunnen elk type vaatwasser repareren, ongeacht het merk of model. Laat uw vaatwasser weer optimaal functioneren met de hulp van onze ervaren monteurs.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Meest voorkomende foutcodes

Witgoed Reparatie Amstelveen: Snel en Gunstig

Bij Witgoed Brigade begrijpen we dat een defecte wasmachine, wasdroger of vaatwasser een grote impact kan hebben op uw dagelijkse routine. Daarom streven wij ernaar om onze witgoed reparatiediensten zo snel en gunstig mogelijk aan te bieden in de omgeving van Amstelveen. Onze monteurs zijn ervaren en goed opgeleid om met alle merken en modellen om te gaan, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw apparaat in goede handen is.

Onze Ervaren Monteurs: Vakkundig en Betrouwbaar

Onze monteurs zijn niet alleen ervaren, maar ook betrouwbaar en klantgericht. Bij Witgoed Brigade Amstelveen vinden we het belangrijk dat onze monteurs niet alleen technisch bekwaam zijn, maar ook vriendelijk en behulpzaam. Zij zullen altijd hun best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat uw witgoed reparatie soepel en probleemloos verloopt.

Neem Contact Op met Witgoed Brigade Amstelveen

Heeft u een probleem met uw wasmachine, wasdroger of vaatwasser? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Witgoed Brigade Amstelveen. Onze ervaren monteurs staan klaar om u te helpen met snelle en gunstige witgoed reparaties in de omgeving van Amstelveen.

  Plan je reparatie
Ma t/m Za


Plan je reparatie in één minuut!

Kies zelf de dag van de reparatie

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Onze regio monteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458