Click Fraud Protection

Contact

De Witgoed Brigade intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparatie Amstelveen

Witgoed reparatie nodig in Amstelveen? Bel de Witgoed Brigade!

Bent u op zoek naar een betrouwbare witgoed monteur in de omgeving van Amstelveen? U kunt op ons vertrouwen voor al uw witgoed reparatie in de buurt van Amstelveen. Wij helpen u met een defecte wasmachine, koelkast, vaatwasser, wasdroger of vriezer. Bel ons gelijk!

Direct witgoed reparatie in Amstelveen nodig? Bel ons direct
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Vandaag gebeld is morgen hersteld! Wij zijn open van 08:00 tot 18:00, Daarnaast kunt u ook uw reparatie aanvraag aanmelden via ons webformulier.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Amstelveen

Wasmachine reparatie nodig in Amstelveen? Een defecte wasmachine in huis is zeker geen pretje. Wij helpen u er daarom ook zo spoedig mogelijk bij. U kunt bij ons terecht voor alle merken wasmachines. Wij voeren dagelijks wasmachine reparaties uit in Amstelveen. Een wasmachine met een foutcode is ook niet fijn, gelukkig kunnen wij u daarbij helpen. Wij hebben alle foutcodes van uw wasmachine op een rijtje gezet. U kunt dit vinden op wasmachine foutcodes.
Wilt u vakkundig, veilig en snel geholpen worden? U kunt bij ons vandaag nog een afspraak inplannen. Wacht dus niet langer en plan uw afspraak in via 088 – 37 479 75 of vul ons webformulier in.

Wasdroger reparatie Amstelveen

Heeft u een wasdroger reparatie nodig in Amstelveen? Vaak zijn de kosten om een wasdroger te repareren veel lager dan de kosten van een nieuwe wasdroger. Wij raden het daarom ook altijd om te kijken of de wasdroger nog te repareren valt, zo kunt u veel onnodige kosten besparen. Wij kunnen u duidelijkheid geven over u wasdroger, of deze te repareren valt en wat de kosten zullen zijn.

Koelkast reparatie Amstelveen

Heeft u een koelkast reparatie in Amstelveen nodig? Een koelkast is erg belangrijk voor het huishouden en moet eigenlijk zo snel als dat het mogelijk is worden gerepareerd. U wilt natuurlijk niet dat uw eten verkeerd wordt. Onze witgoed monteurs helpen u graag en staan 5 dagen in de week voor u klaar.
Voor een afspraak kunt u ons bereiken via 088 – 37 479 75 u kunt ons 6 dagen in de week telefonisch bereiken.

Vaatwasser reparatie Amstelveen

Is uw vaatwasser defect en heeft u behoefte aan een vaatwasser reparatie in Amstelveen? Als uw vaatwasser lekt hoeft dit niet het einde te zijn voor uw vaatwasser. Vaak is dit goed te repareren en moeten er alleen een paar slangetje worden vervangen de kosten hiervoor liggen vele malen lager als de kosten van een nieuwe vaatwasser. Wilt u dit graag laten doen door een van onze witgoed monteurs. Bij ons kunt u 7 dagen in de week een afspraak maken via het webformulier.

Vriezer reparatie Amstelveen

Vriezer reparatie nodig in Amstelveen? Heeft de vriezer last van ijsvorming of koelt de vriezer juist niet genoeg? Als uw vriezer niet genoeg koelt gaat de kwaliteit van uw voedsel achteruit dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ook als de vriezer last heeft van ijsvorming is het slecht voor de kwaliteit van het voedsel.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Witgoed reparatie Amstelveen

Meest voorkomende foutcodes

Witgoed reparatie in heel Amstelveen

Bent u op zoek naar een witgoed reparatie zonder gedoe? Wij kunnen u hiermee helpen. Plan vandaag een afspraak bij ons in, dit kan telefonisch of vul het webformulier in. U zult dan zo snel als mogelijk geholpen worden door ons.
Wij werken al tijden door heel Nederland en dus ook in Amstelveen. Wij hebben hier veel ervaring opgebouwd. Wij komen in alle buurten van Amstelveen.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Amstelveen

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Amstelveen en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Voorkom oplichting, doe geen zaken met malafide bedrijven, maar kies een erkende, ervaren en betrouwbare witgoeddienst. Wij zijn de best beoordeelde landelijke witgoed reparateur.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Snel een reparatie afspraak maken in Amstelveen? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger, vaatwasser, koelkast of vriezer. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

Morgen bereikbaar tussen
08:00-19:00
  Direct inplannen
24/7 beschikbaar


Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het webformulier, WhatsApp of telefonisch.

 088 - 37 479 75

Zeven dagen per week online bereikbaar.


  Vestigingen

  Hoe het werkt;

  icoon-1
  Selecteer uw apparaat en het probleem
  icoon-2
  Vul uw gegevens in en plan een afspraak
  icoon-3
  Onze reparateur zal contact met u opnemen
  icoon-4
  Onze monteur repareert uw machine

  Dit is wat onze klanten van ons vinden:

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag online bereikbaar

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Sluit je bij ons aan!

  Chat openen
  Hulp nodig?