Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Assen

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparateur in Assen nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

De Witgoed Brigade werkt met vaste scherpe tarieven en is 7 dagen per week bereikbaar! Daardoor kunnen wij snelle en goede reparatieservice door een van onze gecertificeerde monteurs in Assen aanbieden.

Wasmachine reparatie Assen

Wanneer je wasmachine defect raakt in Assen, kan dit voor veel ongemak zorgen. Gelukkig staat de Witgoed Brigade voor je klaar om je te helpen bij het oplossen van dit probleem. Er zijn verschillende manieren waarop een wasmachine kapot kan gaan, zoals een defecte motor, problemen met de watertoevoer of afvoer, of een kapotte deursluiting. Onze ervaren monteurs kunnen snel de oorzaak van het probleem achterhalen en een passende oplossing bieden.

Hoe wij je wasmachine kunnen repareren

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het repareren van wasmachines en zijn bekend met alle gangbare merken en modellen. Bij een bezoek aan je woning zullen zij eerst een grondige diagnose stellen om het probleem te identificeren. Zodra de oorzaak is gevonden, zullen zij de benodigde reparaties uitvoeren en indien nodig onderdelen vervangen. Ons doel is altijd om je wasmachine zo snel mogelijk weer werkend te krijgen, zodat je weer zorgeloos kunt wassen.

Vaatwasser reparatie Assen

Een kapotte vaatwasser kan een flinke domper zijn op je dagelijkse routine. In plaats van te genieten van de gemakken van een werkende vaatwasser, moet je nu met de hand afwassen. De Witgoed Brigade begrijpt dat dit niet ideaal is en biedt daarom vaatwasser reparatie in Assen aan.

Hoe wij je vaatwasser kunnen repareren

Of het nu gaat om een lekkende vaatwasser, een probleem met de afvoer of een defect verwarmingselement, onze monteurs zijn getraind om allerlei problemen met vaatwassers op te lossen. Ze zullen eerst een diagnose stellen en vervolgens de benodigde reparaties uitvoeren. Indien nodig zullen zij ook onderdelen vervangen om ervoor te zorgen dat je vaatwasser weer naar behoren functioneert.

Wasdroger reparatie Assen

Een defecte wasdroger kan het drogen van je kleding tot een tijdrovende klus maken. De Witgoed Brigade is er om je te helpen met wasdroger reparaties in Assen, zodat je weer snel kunt genieten van droge en frisse kleding.

Hoe wij je wasdroger kunnen repareren

Onze monteurs zijn bekend met de meest voorkomende problemen bij wasdrogers, zoals een defecte thermostaat, problemen met de aandrijfriem of een kapotte motor. Na het stellen van een diagnose zullen zij de benodigde reparaties uitvoeren en indien nodig onderdelen vervangen. Ons doel is om je wasdroger weer zo snel mogelijk in goede staat te krijgen.

Witgoed reparatie Assen

  Plan je reparatie
Ma t/m Za


Plan je reparatie in één minuut!

Kies zelf de dag van de reparatie

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Onze regio monteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458