Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Assendelft

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Witgoed reparateur in Assendelft nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Wij helpen u bij al uw witgoed reparaties in Assendelft!

Wij van de Witgoed Brigade repareren al uw witgoed aparaten en alle merken. Onze witgoed monteurs doen dit tegenover een vast tarief. De monteurs komen ook in Assendelft, wij werken door heel Nederland. Mocht u vandaag nog een afspraak willen inplannen? Dat kan bij ons.

Direct witgoed reparatie in Assendelft nodig? Neem contact met ons op.
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Aangesloten monteur in Assendelft

EP beerepoot Assendelft

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Assendelft

Wasmachine reparatie nodig in Assendelft? Heeft uw wasmachine last van een foutcode of van een foutmelding? Dit is erg vervelend maar zeker niet het einde van uw wasmachine. Wij helpen u met alle foutcodes en defect aan uw wasmachine. Vaak is een reparatie ook de goedkopere optie inplaats van een nieuw apparaat te kopen. Wij raden het u ook altijd aan om uw wasmachine te laten repareren. Bij ons bent u daarvoor in goede handen.

Wasdroger reparatie Assendelft

Wasdroger reparatie nodig in Assendelft? De wasdorger is cruciaal voor het huishouden en u wilt dan ook niet dat deze kapot gaat. Mocht uw wasdroger een foutcode vertonen helpen wij u daar ook bij. Voor meer informatie over wat deze foutcode mogelijk kan betekenen kunt u onze wasdroger foutcodes. pagina bezoeken, u kunt dan zien wat de foutcode inhoud en hoe u het mogelijk zelf kan oplossen.

Vaatwasser reparatie Assendelft

Vaatwasser reparatie nodig in Assendelft? Blijft er water in uw vaatwasser staan? Dit probleem kan door meerdere oorzaken komen. Wij vinden het dan ook altijd verstandig om er dan ook een monteur naar te laten kijken. Een monteur kan u gelijk vertellen waar het probleem zit en hoe hij dit kan en gaat oplossen. Zo is uw vaatwasser weer zo goed als nieuw.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Meest voorkomende foutcodes

Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Whirlpool, Bauknecht, Indesit, Zanussi

Wij helpen u graag met het oplossen van uw foutcode in Assendelft. Vaak binnen 24 uur weer gerepareerd! Dus heeft u snel een ervaren witgoed reparateur nodig in Assendelft en wenst u hulp? Bel ons!

Witgoed reparatie in heel Assendelft

Witgoed Brigade werkt door heel Nederland dus ook in Assendelft en omstreken. Voor een defecte wasmachine, vaatwasser of wasdroger bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u vaak op de korte termijn geholpen worden door een van onze witgoed monteurs in de omgeving van Assendelft.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4 sterren!

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458