Click Fraud Protection

Contact

De Witgoed Brigade intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparatie Assendelft

Wij helpen u bij al uw witgoed reparaties in Assendelft!

Wij van de Witgoed Brigade repareren al uw witgoed aparaten en alle merken. Onze witgoed monteurs doen dit tegenover een vast tarief. De monteurs komen ook in Assendelft, wij werken door heel Nederland. Mocht u vandaag nog een afspraak willen inplannen? Dat kan bij ons.

Direct witgoed reparatie in Assendelft nodig? Bel ons direct
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Vandaag gebeld is morgen hersteld! Wij zijn open van 08:00 tot 18:00, Daarnaast kunt u ook uw reparatie aanvraag aanmelden via ons webformulier.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Assendelft

Wasmachine reparatie nodig in Assendelft? Heeft uw wasmachine last van een foutcode of van een foutmelding? Dit is erg vervelend maar zeker niet het einde van uw wasmachine. Wij helpen u met alle foutcodes en defect aan uw wasmachine. Vaak is een reparatie ook de goedkopere optie inplaats van een nieuw apparaat te kopen. Wij raden het u ook altijd aan om uw wasmachine te laten repareren. Bij ons bent u daarvoor in goede handen.

Wasdroger reparatie Assendelft

Wasdroger reparatie nodig in Assendelft? De wasdorger is cruciaal voor het huishouden en u wilt dan ook niet dat deze kapot gaat. Mocht uw wasdroger een foutcode vertonen helpen wij u daar ook bij. Voor meer informatie over wat deze foutcode mogelijk kan betekenen kunt u onze wasdroger foutcodes. pagina bezoeken, u kunt dan zien wat de foutcode inhoud en hoe u het mogelijk zelf kan oplossen.

Koelkast reparatie Assendelft

Koelkast reparatie nodig in Assendelft? Vindt er ijsvorming plaats in uw no-frost model koelkast? Dat zou niet de bedoeling mogen zijn van een no-frost model. Onze monteurs repareren alle merken koelkasten voor u. Wilt u snel contact met ons opnemen? Dan kunt u ons bellen op 088 – 37 479 75 of u kunt een van onze webformulieren invullen.
Het defect zal dan snel verholpen worden. Voordat uw eten de kans krijgt om te beschimmelen zullen wij u koelkast gerepareerd hebben.

Vaatwasser reparatie Assendelft

Vaatwasser reparatie nodig in Assendelft? Blijft er water in uw vaatwasser staan? Dit probleem kan door meerdere oorzaken komen. Wij vinden het dan ook altijd verstandig om er dan ook een monteur naar te laten kijken. Een monteur kan u gelijk vertellen waar het probleem zit en hoe hij dit kan en gaat oplossen. Zo is uw vaatwasser weer zo goed als nieuw.

Vriezer reparatie Assendelft

Vriezer reparatie nodig in Assendelft? Wacht niet te lang en plan vandaag nog een afspraak in. Wij kunnen u vakkundig en vaak ook snel helpen. Wij helpen u graag als uw vriezer een defect vertoond. U kunt het webformulier invullen om zo snel als mogelijk een afspraak in te plannen.

Vandaag gebeld = morgen hersteld

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Witgoed reparatie Assendelft

Meest voorkomende foutcodes

Wij helpen u graag met het oplossen van uw foutcode in Assendelft. Vaak binnen 24 uur weer gerepareerd! Dus heeft u snel een ervaren witgoed reparateur nodig in Assendelft en wenst u hulp? Bel ons!

Witgoed reparatie in heel Assendelft

Witgoed Brigade werkt door heel Nederland dus ook in Assendelft en omstreken. Voor een defecte wasmachine, vriezer, koelkast, vaatwasser of wasdroger bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u vaak op de korte termijn geholpen worden door een van onze witgoed monteurs in de omgeving van Assendelft.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Assendelft

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Assendelft en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Voorkom oplichting, doe geen zaken met malafide bedrijven, maar kies een erkende, ervaren en betrouwbare witgoeddienst. Wij zijn de best beoordeelde landelijke witgoed reparateur.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Morgen bereikbaar tussen
08:00-19:00
  Direct inplannen
24/7 beschikbaar


Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het webformulier, WhatsApp of telefonisch.

 088 - 37 479 75

Zeven dagen per week online bereikbaar.


  Vestigingen

  Hoe het werkt;

  icoon-1
  Selecteer uw apparaat en het probleem
  icoon-2
  Vul uw gegevens in en plan een afspraak
  icoon-3
  Onze reparateur zal contact met u opnemen
  icoon-4
  Onze monteur repareert uw machine

  Dit is wat onze klanten van ons vinden:

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag online bereikbaar

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Sluit je bij ons aan!

  Chat openen
  Hulp nodig?