Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Witgoed Reparatie Beko

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Witgoed Reparatie Beko

Beko witgoed reparatie nodig? Bel de Witgoed Brigade!

Heeft u een Beko apparaat in huis en is deze defect? Wij van de Witgoed Brigade helpen u graag. Wij werken door heel Nederland en kunnen u vaak de volgende dag al helpen. Plan dus gelijk uw afspraak in!

Bent u met spoed op zoek naar een witgoed reparatie service of vakkundige reparateur?, bel dan nu met onze alarmlijn: 085 – 760 54 28. Witgoed Brigade biedt een landelijke reparatieservice aan huis.
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Beko wasmachine reparatie.

Zoekt u iemand die uw Beko wasmachine kan repareren? Wacht niet langer en laat ons je hier bij helpen. Het is belangrijk dat de wasmachine het gewoon doet. U wilt niet dat er een grote stapel met was ontstaat. Daarom werken wij bij de Witgoed Brigade met spoed reparatie. U kunt een reparatie aanvragen met spoed, u zult dan eerder geholpen worden.

Beko wasdroger reparatie.

Beko wasdroger reparatie nodig? Niemand heeft er zin in als de wasdroger gaat lekken of als het deurtje van de wasdroger niet meer open gaat. Wij kunnen u ook helpen als uw wasdroger een foutcode op het display vertoond. Foutcodes zijn vaak vervelend en moeilijk te begrijpen.

Beko vaatwasser reparatie.

Beko vaatwasser reparatie nodig? Maakt uw Beko vaatwasser herrie of lawaai? Dit is niet de bedoeling van een vaatwasser. Dat uw vaatwasser lawaai maakt kan meerdere oorzaken hebben. Het is daarom moeilijk om gelijk te zeggen of er iets defect is. Een monteur kan u dit vaak al snel aangeven.

Jarenlange ervaring.

In alle jaren dat wij actief zijn op het gebied van witgoed reparaties hebben wij veel ervaring opgedaan. Deze ervaring nemen wij mee naar al onze reparaties. Bent u op zoek naar een ervaren monteur bel dan gelijk. Bij ons kunt u vandaag nog een afspraak inplannen.

Onze reparateurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en hebben jarenlange ervaring  Zo kunnen we de meest voorkomende problemen vakkundig en vaak snel voor u oplossen.

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458