Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Berkel-Enschot

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparateur in Berkel-Enschot nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Witgoed reparatie nodig in Berkel-Enschot? Bel meteen!

Wij repareren alle merken witgoed in Berkel-Enschot.

De Witgoed Brigade werkt met vaste scherpe tarieven en is 7 dagen per week bereikbaar! Daardoor kunnen wij u zo snel mogelijk helpen om uw probleem te verhelpen.

Direct witgoed reparatie in Berkel-Enschot nodig? Neem contact met ons op.
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 20:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Berkel-Enschot.

Geeft uw wasmachine een foutcode of foutmelding aan? De wasmachine is kapot. Het repareren van uw wasmachine is in 9 van de 10 gevallen goedkoper dan een nieuwe wasmachine te kopen.

Direct uw wasmachine repareren? Onze monteurs repareren uw wasmachine ook in Berkel-Enschot. Bel en plan direct uw reparatie in met een van onze gecertificeerde monteurs.

Wasdroger reparatie Berkel-Enschot.

Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Dat scheelt ook weer om de was uit te hangen.

Vaatwasser reparatie Berkel-Enschot.

Is uw vaatwasser kapot of blijft er water in uw vaatwasser staan? U wilt de vaat toch niet met de hand schoonmaken. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat uw vaatwasser zo spoedig mogelijk weer operationeel is. Het is verstandiger om uw vaatwasser te laten repareren dan te vervangen, in 99% van de gevallen gaat het bij een vaatwasser namelijk om een gebroken slang of een klein onderdeel dat vervangen dient te worden. De kosten om zo’n onderdeel te vervangen zijn veel lager dan het hele aparaat te vervangen.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Wij zijn o.a. werkzaam in Berkel-Enschot. In de meeste gevallen kunnen wij uw witgoed snel repareren. Wij zijn namelijk altijd dicht bij u in de buurt

Jarenlange ervaring.

Witgoed Brigade werkt uitsluitend met gekwalificeerde monteurs. Onze monteurs werken en helpen u met uw witgoed zodat ze er zolang mogelijk mee gaan en niet weer gerepareerd hoeft te worden. Hier gaan al onze monteurs voor.

Meest voorkomende foutcodes

De volgende foutcodes komen voor bij witgoed van de merken: Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Whirlpool, Bauknecht, Indesit en Zanussi:
CA, CE, C1, C3, C6, C7, C9, EF1, EF3, E20, E31, E40, E50, E51, E52, E53, E54, E90, E91, F1, F2, F3, F4, F5, F6, F7, F8, F9, F11 F21, F13, F23, F27, F37, F01, F02, F03, F04, F05, F06, F07, F08, F09, F10, FE, PE, CE, LE, SE.

Wij helpen u graag met het oplossen van uw foutcode in Berkel-Enschot. Vaak binnen 24 uur weer gerepareerd! Dus heeft u snel een ervaren witgoed reparateur nodig in Berkel-Enschot en wenst u hulp? Bel ons!

Onze spoed monteurs zijn 6 dagen per week beschikbaar om bij u in Berkel-Enschot reparaties uit te voeren. Al onze monteurs beschikken over certificering en zijn bevoegd om alle witgoedapparaten te openen.
In sommige gevallen kunnen we u gelijk vertellen of repareren wel of geen zin heeft maar in de meeste gevallen zal de monteur langs moeten komen voor een onderzoek.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4 sterren!

Snel een reparatie afspraak maken in Berkel-Enschot? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger of vaatwasser. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458