Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Castricum

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in Castricum nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Witgoed reparatie nodig in Castricum? Bel de Witgoed Brigade!

Witgoed apparaten zijn een belangrijk gedeelte van het huishouden. Om uw huis schoon te houden moeten deze apparaten het wel allemaal doen. U wilt toch geen stapel met vieze was of vieze vaat. Dat laten wij niet gebeuren, witgoed defect plan een afspraak bij ons in.

Direct witgoed reparatie in Castricum nodig? Bel ons direct
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Aangesloten monteur in Castricum

EP beerepoot Castricum

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Castricum

Wasmachine reparatie nodig in Castricum? Een reparatie is naar onze mening de beste optie. 9 van de 10 keer bent u goedkoper uit als u uw wasmachine laat repareren inplaats van vervangen met een nieuwe wasmachine.
Wordt er op de display van uw wasmachine een foutcode vertoond? Een foutcode of foutmelding kan erg vervelend zijn, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Wij hebben mogelijke foutcodes van uw wasmachine voor u duidelijk gemaakt. U kunt dit vinden op onze wasmachine foutcodes pagina.

Wasdroger reparatie Castricum

Behoefte aan een wasdroger reparatie in Castricum? Hier kunt u vandaag een afspraak inplannen. Wij helpen u met alle merken wasdrogers.
Kunt u uw wasdroger geen dag missen kunt u een spoed aanvraag maken zo zult u eerder geholpen worden door een van onze monteurs.

Vaatwasser reparatie Castricum

Opzoek naar een monteur voor uw vaatwasser reparatie in de omgeving van Castricum? Dit is een gebied waar wij veel actief zijn met witgoed reparatie wij helpen u daarom ook graag met een defecte vaatwasser. Wij zijn 6 dagen in de week telefonisch bereikbaar op het nummer 085 – 760 54 28.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Meest voorkomende foutcodes

Witgoed reparatie in heel Castricum

Bent u op zoek naar een betrouwbare witgoed reparatie? Laat ons u hierbij helpen. Wij zijn de nr. 1 in witgoed reparatie in heel Nederland. Wij zijn ook actief op werkgebied over heel Nederland en komen ook in alle buurten van Castricum.
De Witgoed Brigade heeft al jarenlange ervaring op het gebied van witgoed reparaties en dat tegenover scherpe en vaste prijzen.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Castricum

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Castricum en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Voorkom oplichting, doe geen zaken met malafide bedrijven, maar kies een erkende, ervaren en betrouwbare witgoeddienst. Wij zijn de best beoordeelde landelijke witgoed reparateur.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458