Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Heiloo

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparateur in Heiloo nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Witgoed reparatie nodig in Heiloo? Bel de Witgoed Brigade!

De Witgoed Brigade is 6 dagen in de week telefonisch bereikbaar en 7 dagen in de week via ons webformulier. U kunt dus vandaag nog een afspraak inplannen voor een reparatie. U kunt bij ons ook een spoed reparatie aanvragen dan is uw witgoed apparaat de volgende de dag zeker nog gemaakt.

Direct witgoed reparatie in Heiloo nodig? Bel ons direct
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Aangesloten monteur in Heiloo

EP beerepoot Heiloo

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Heiloo

Wasmachine reparatie nodig in Heiloo? Centrifugeert uw wasmachine niet of blijft er water in staan? Dit hoort natuurlijk niet te gebeuren. Wij helpen u hier maar al te graag mee. Wij garanderen een reparatie van hoge kwaliteit door onze ervaren witgoed monteurs. Onze monteurs repareren ook alle merken van uw witgoed apparaten.

Wasdroger reparatie Heiloo

Behoefte aan een wasdroger reparatie in de omgeving van Heiloo? Wacht niet langer en plan vandaag nog een afspraak in. Onze witgoed monteurs kunnen u vertellen waar het probleem zit en hoe dit opgelost moet worden. Meestal kan de monteur dit gelijk doen, anders komt hij de volgende dag terug met de benodigde spullen om het te repareren.

Vaatwasser reparatie Heiloo

Vaatwasser reparatie nodig in de regio van Heiloo? Niemand heeft er zin in om met de hand de te doen. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat uw vaatwasser zodat uw vaatwasser het snel weer doet. Als uw vaatwasser defect is ligt het vaak aan een verbogen of kapot slangetje. De kosten om dit te vervangen liggen normaal een stuk lager dan de kosten van een nieuwe vaatwasser.
Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Meest voorkomende foutcodes

Witgoed reparatie in Heiloo

De Witgoed Brigade werkt met een ruim aantal aagesloten monteurs die allemaal volgens bepaalde eisen werken om de reparatie veilig en vaak snel uit te voeren. Deze monteurs kunnen u helpen met alle merken witgoed apparaten.
Wilt u uw witgoed laten repareren door de nr. 1 van Nederland? Dan zit u hier goed. Plan vandaag een reparatie in via het webformulier of neem telefonisch contact met ons op.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Heiloo

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Heiloo en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Voorkom oplichting, doe geen zaken met malafide bedrijven, maar kies een erkende, ervaren en betrouwbare witgoeddienst. Wij zijn de best beoordeelde landelijke witgoed reparateur.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458