Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Hoorn

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Witgoed reparateur in Hoorn nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Witgoed reparatie nodig in Hoorn? Bel de Witgoed Brigade!

De snelste mogelijk oplossing voor een probleem met uw witgoed? De Witgoed Brigade kan u 6 dagen in de week ter woord staan en u kunt 7 dagen in de week uw afspraak inplannen via ons webformulier. Dus voor een kwaliteits reparatie plan hem nu in!

Direct witgoed reparatie in Hoorn nodig? Bel ons direct
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Aangesloten monteur in Hoorn

EP beerepoot Hoorn

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Hoorn

Foutcodes kunt u zelf vaak ook nog oplossen en al helemaal als u weet wat u moet doen. Via onze pagina over wasmachine foutcodes kunt u zien waardoor het komt dat de foutcode zich vertoond en hoe u het wellicht kunt oplossen. Maar wij begrijpen het ook als u het liever laat doen door een echte vakman wilt laten doen. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij zijn doordeweeks bereikbaar van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 17:00.

Wasdroger reparatie Hoorn

Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Ook zorgen wij ervoor dat u de was niet hoeft uit te hangen. Door onze vaste en scherpe kosten bent u goedkoper uit en we besparen u de tijd om de was op te hangen dus bent u ook nog een sneller uit.

Vaatwasser reparatie Hoorn

Vaatwasser reparatie nodig in Hoorn? Niemand heeft er zin in om met de hand de te doen. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat uw vaatwasser zo snel mogelijk weer werkt is. Het is verstandiger om uw vaatwasser te laten repareren dan te vervangen, in 9 van de 10 gevallen gaat het bij een vaatwasser namelijk om een gebroken slang of een klein onderdeel dat vervangen dient te worden. Wat u hiervoor moet neerleggen is kleinschalig in vergelijking met een nieuwe vaatwasser.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Meest voorkomende foutcodes

Witgoed reparatie in Hoorn

Onze witgoed monteurs zijn actief in heel Nederland en dus ook in Hoorn en staan 5 dagen in de week voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw witgoed weer zo goed als nieuw wordt en u voorlopig geen last meer zult hebben van uw wasmachine, wasdroger en of van uw vaatwasser.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Hoorn

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Hoorn en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Voorkom oplichting, doe geen zaken met malafide bedrijven, maar kies een erkende, ervaren en betrouwbare witgoeddienst. Wij zijn de best beoordeelde landelijke witgoed reparateur.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458