Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Purmerend

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in Purmerend nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Zoekt u een voordelige monteur om uw witgoed apparaat te repareren? Dan bent u hier aan het juiste adres voor een witgoed reparatie. U kunt het webformulier invullen wanneer u wilt om zo een afspraak te maken met een monteur.

Wanneer je te maken hebt met een kapotte wasmachine, vaatwasser of wasdroger, wil je natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing. Witgoed Brigade biedt dé oplossing voor witgoed reparatie in Purmerend en omgeving. Onze ervaren monteurs staan voor je klaar om je apparaat snel en vakkundig te repareren.

Aangesloten monteur in Purmerend

EP beerepoot Purmerend

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Purmerend

Wilt u weten wat er aan de hand is met uw wasmachine? Een monteur kan u hier mee duidelijkheid over geven. Daarom is het ook altijd handig om een monteur langs te laten komen. Zo kan je ook voorkomen dat je onnodig een nieuwe wasmachine aanschaft.

Een defecte wasmachine kan voor veel ongemak zorgen. Of het nu gaat om een foutcode, een lekkage of een ander probleem, onze monteurs zijn gespecialiseerd in het oplossen van alle soorten wasmachineproblemen. Maak gebruik van de expertise van Witgoed Brigade voor een snelle en effectieve wasmachine reparatie in Purmerend.

Wasdroger reparatie Purmerend

Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Ook zorgen wij ervoor dat u de was niet hoeft uit te hangen.

Een kapotte wasdroger kan voor veel frustratie zorgen, vooral als je afhankelijk bent van dit apparaat om je kleding en linnengoed te drogen. Onze ervaren monteurs zijn getraind in het oplossen van allerlei wasdrogerproblemen, van storingen tot defecte onderdelen. Vertrouw op de deskundigheid van Witgoed Brigade voor een efficiënte wasdroger reparatie in Purmerend.

Vaatwasser reparatie Purmerend

Een vaatwasser is misschien wel het belangrijkste apparaat in een schoon en gezond huishouden. Daarom is het ook van belang dat deze snel weer gerepareerd wordt wanneer deze kapot is. Wij kunnen u vaak op de korte termijn helpen om uw vaatwasser weer aan de praat te krijgen. Een van onze witgoed monteurs komt het defect dan verhelpen.

Een storing in je vaatwasser kan leiden tot vieze vaat en een onfrisse geur in je keuken. Gelukkig kun je rekenen op de ervaren monteurs van Witgoed Brigade voor een snelle en betrouwbare vaatwasser reparatie in Purmerend. Zij zorgen ervoor dat je vaatwasser weer optimaal functioneert, zodat je weer kunt genieten van een schone en frisse keuken.
Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Meest voorkomende foutcodes

Witgoed reparatie in Purmerend

Wij helpen u met al uw witgoed reparaties. Het merk van uw witgoed apparaat maakt niet uit wij repareren alle witgoed merken. Maak gelijk uw afspraak om snel geholpen te worden!

Gunstige Tarieven en Uitstekende Service

Bij Witgoed Brigade begrijpen we dat je niet te veel wilt betalen voor je witgoed reparatie. Daarom hanteren wij gunstige tarieven voor al onze diensten, zonder in te leveren op kwaliteit. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat je apparaat snel en vakkundig wordt gerepareerd, zodat je weer optimaal gebruik kunt maken van je wasmachine, vaatwasser of wasdroger.

Neem Contact Op met Witgoed Brigade in Purmerend

Wacht niet langer met het oplossen van je witgoed problemen. Neem contact op met Witgoed Brigade voor een betrouwbare en snelle witgoed reparatie in Purmerend. Onze ervaren monteurs staan voor je klaar om je apparaat weer als nieuw te laten functioneren.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458