Click Fraud Protection
Witgoed Reparatie SMEG

Contact

De Witgoed Brigade intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed Reparatie SMEG

SMEG witgoed reparatie nodig? Bel de Witgoed Brigade!

Is een van uw SMEG apparaten defect? De Witgoed Brigade wilt u hier graag mee helpen. Wij rekenen vaste en voordelige tarieven. Als u een reparatie wilt inplannen kunt u ons telefonisch bereiken op 088 – 37 479 75 of u kunt het webformulier invullen.

Bent u met spoed op zoek naar een witgoed reparatie service of vakkundige reparateur?, bel dan nu met onze alarmlijn: 088 – 37 479 75. Witgoed Brigade biedt een landelijke reparatieservice aan huis.
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

SMEG wasmachine reparatie.

Heeft u behoefte bij een SMEG wasmachine reparatie? Onze monteurs staan altijd klaar om u te helpen. Foutcodes kunnen soms ingewikkeld zijn of moeilijk te begrijpen. Foutcodes of foutmeldingen vallen soms nog zelf te verhelpen. Als u er niet uitkomt of het gewoon liever laat doen door een monteur begrijpen wij dat ook u kunt dan bij ons een afspraak inplannen.

SMEG wasdroger reparatie.

Bent u opzoek naar iemand die uw SMEG wasdroger kan repareren? Hier hebben wij al jarenlange ervaring mee. Door deze ervaring leveren wij altijd kwalitatieve reparaties. Wij kunnen u met bijna alle defecten helpen van uw wasdroger. Wij helpen u als uw wasdroger lekt maar ook als u het deurtje van de wasdroger niet meer open krijgt.

SMEG koelkast reparatie.

Moet uw SMEG koelkast gerepareerd worden? Een koelkast is een erg belangrijk apparaat in het huishouden. U wilt natuurlijk niet dat uw etenswaren snel bederven of beschimmelen. Wij repareren niet alleen SMEG koelkasten maar ook bijna alle andere merken koelkasten. Wij voeren de reparatie vaak gelijk al uit.

SMEG vaatwasser reparatie.

Krijgt u het deurtje van uw vaatwasser niet meer open? Dit probleem kan meerdere oorzaken hebben. Wij kunnen niet zo bepalen waar het probleem door komt. Als er een monteur langs komt en er naar kan kijken ziet hij dit vaak al snel. Als de monteur de benodigde onderdelen mee heeft kan de monteur gelijk beginnen met repareren.

SMEG vriezer reparatie.

SMEG vriezer reparatie nodig? Een SMEG vriezer hoort normaal gesproken aardig wat jaar mee te gaan. Als uw vriezer er vroegtijdig mee op houdt is dat dan ook niet goed. U wilt uw vriezer dan laten repareren aangezien uw vriezer zeker nog een aantal jaar mee hoort te gaan. Laat ons je hierbij helpen wij werken vakkundig en veilig.

Jarenlange ervaring.

Wij van de Witgoed Brigade werken enkel met echte vakmannen. De monteurs voldoen aan alle eisen om uw witgoed apparaten te repareren. Onze monteurs hebben allemaal jarenlange ervaring op het gebied van witgoed reparaties.

Onze reparateurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en hebben jarenlange ervaring  Zo kunnen we de meest voorkomende problemen vakkundig en vaak snel voor u oplossen.

Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het contactformulier.

 088 - 37 479 75 vijf dagen per week bereikbaar.


  Vestigingen

  Hoe het werkt;

  Selecteer uw apparaat en het probleem
  Selecteer uw apparaat en het probleem

  Vul uw gegevens in en plan een afspraak
  Vul uw gegevens in en plan een afspraak

  Onze reparateur zal contact met u opnemen
  Onze reparateur zal contact met u opnemen

  Onze monteur repareert uw machine
  Onze monteur repareert uw machine

  Als de machine niet meer gerepareerd kan worden bieden wij in samenwerking met Coolblue alle merken witgoed machines, nieuw en tweedekans.

  Dit is wat onze klanten van ons vinden:

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag online bereikbaar

  Witgoedbrigade.nl is een initiatief van:
  Bright Light Company B.V.

  Hoofdkantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Bent u reparateur?

  U kunt zich aansluiten bij ons netwerk!

  Chat openen
  Hulp nodig?