Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Witgoed Reparatie SMEG

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed Reparatie SMEG

SMEG witgoed reparatie nodig? Bel de Witgoed Brigade!

Is een van uw SMEG apparaten defect? De Witgoed Brigade wilt u hier graag mee helpen. Wij rekenen vaste en voordelige tarieven. Als u een reparatie wilt inplannen kunt u ons telefonisch bereiken op 085 – 760 54 28 of u kunt het webformulier invullen.

Bent u met spoed op zoek naar een witgoed reparatie service of vakkundige reparateur?, bel dan nu met onze alarmlijn: 085 – 760 54 28. Witgoed Brigade biedt een landelijke reparatieservice aan huis.
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

SMEG wasmachine reparatie.

Heeft u behoefte bij een SMEG wasmachine reparatie? Onze monteurs staan altijd klaar om u te helpen. Foutcodes kunnen soms ingewikkeld zijn of moeilijk te begrijpen. Foutcodes of foutmeldingen vallen soms nog zelf te verhelpen. Als u er niet uitkomt of het gewoon liever laat doen door een monteur begrijpen wij dat ook u kunt dan bij ons een afspraak inplannen.

SMEG wasdroger reparatie.

Bent u opzoek naar iemand die uw SMEG wasdroger kan repareren? Hier hebben wij al jarenlange ervaring mee. Door deze ervaring leveren wij altijd kwalitatieve reparaties. Wij kunnen u met bijna alle defecten helpen van uw wasdroger. Wij helpen u als uw wasdroger lekt maar ook als u het deurtje van de wasdroger niet meer open krijgt.

SMEG vaatwasser reparatie.

Krijgt u het deurtje van uw vaatwasser niet meer open? Dit probleem kan meerdere oorzaken hebben. Wij kunnen niet zo bepalen waar het probleem door komt. Als er een monteur langs komt en er naar kan kijken ziet hij dit vaak al snel. Als de monteur de benodigde onderdelen mee heeft kan de monteur gelijk beginnen met repareren.

Jarenlange ervaring.

Wij van de Witgoed Brigade werken enkel met echte vakmannen. De monteurs voldoen aan alle eisen om uw witgoed apparaten te repareren. Onze monteurs hebben allemaal jarenlange ervaring op het gebied van witgoed reparaties.

Onze reparateurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en hebben jarenlange ervaring  Zo kunnen we de meest voorkomende problemen vakkundig en vaak snel voor u oplossen.

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458