Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Volendam

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 0299 - 23 1102  06 - 87 91 74 73

Witgoed reparateur in Volendam nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Witgoed reparatie nodig in Volendam? Bel de Witgoed Brigade!

Welkom bij de Witgoed Brigade. Wij zijn de nr. 1 in witgoed reparaties van Nederland. Wij werken met monteurs die voldoen aan bepaalde hoge eisen zodat de reparatie veilig wordt uitgevoerd. Vaak kunnen wij u de volgende dag al helpen.

Direct witgoed reparatie in Volendam nodig? Bel ons direct
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Aangesloten monteur in Volendam

EP beerepoot Volendam

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Volendam

Heeft u behoefte bij een wasmachine reparatie in de omgeving van Volendom? Helpen u met alle defecten van uw wasmachine. Als uw wasmachine last heeft van een defect staan wij voor u klaar om te helpen en het defect te repareren. Wij repareren uw wasmachine voor een voordelige prijs. Mijn wasmachine heeft last van een foutmelding of foutcode? Gelukkig, hebben wij mogelijk foutmelding op een rijte gezet zodat het duidelijker voor u wordt. Dit rijtje kunt je vinden op wasmachine foutcodes.

Wasdroger reparatie Volendam

Lekt uw wasdroger water? Dat is slecht nieuws. Wij zien dit probleem wel vaker en meestal zit het probleem hem erin dat de manchet beschadigt is of uitgedroogd is. Dit kan moeilijk zijn om zelf te verhelpen. Voor een ervaren witgoed monteur is dit geen moeilijke klus. Wij raden het daarom ook aan om dit probleem te laten oplossen door een witgoed monteur.

Vaatwasser reparatie Volendam

Vaatwasser reparatie nodig in Volendam? Een vaatwasser is belangrijk want u wilt niet dat de stapel met vieze vaat gaat opstapelen. Dit begrijpen wij als de beste daarom kunnen wij meestal de volgende dag al helpen. Onze monteur komt dan al voorbereid naar u toe zodat hij het apparaat gelijk kan repareren.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Meest voorkomende foutcodes

Witgoed reparatie in Volendam

Wij zijn de nr. 1 witgoed monteur voor vaste en voordelige prijzen. We hebben al veel mensen geholpen in de omgeving van Volendam en hebben dus al ervaring. Wij voeren reparaties uit door heel het land en dus ook zeker bij u in Volendam. U kunt ons 6 dagen in de week telefonisch bereiken.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Volendam

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Volendam en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Voorkom oplichting, doe geen zaken met malafide bedrijven, maar kies een erkende, ervaren en betrouwbare witgoeddienst. Wij zijn de best beoordeelde landelijke witgoed reparateur.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458