Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Winschoten

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in Winschoten nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

De Witgoed Brigade werkt met vaste scherpe tarieven en is 7 dagen per week bereikbaar! Daardoor kunnen wij snelle en goede reparatieservice door een van onze gecertificeerde monteurs in Winschoten aanbieden.

Wasmachine reparatie Winschoten

Een kapotte wasmachine kan voor veel frustraties zorgen. Gelukkig staat de Witgoed Brigade paraat om je te helpen in Winschoten. Onze ervaren technici zijn gespecialiseerd in het diagnosticeren en oplossen van veelvoorkomende problemen, zoals motorproblemen, waterlekkages en defecte verwarmingselementen.

Wanneer je contact met ons opneemt, plannen we zo snel mogelijk een afspraak in om de wasmachine te inspecteren. Op basis van de diagnose stellen we een offerte op voor de reparatiekosten. Ga je akkoord? Dan gaan onze experts direct aan de slag om jouw wasmachine weer als nieuw te maken.

Bij Witgoed Brigade streven we naar duurzame oplossingen. Daarom gebruiken we alleen originele onderdelen van hoogwaardige kwaliteit. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare en langdurige reparatie.

Vaatwasser reparatie Winschoten

Een kapotte vaatwasser kan behoorlijk vervelend zijn, vooral als je voor een groot gezin kookt en eet. Bij Witgoed Brigade begrijpen we dat je snel geholpen wilt worden. Onze ervaren technici zijn daarom beschikbaar om je te helpen bij het diagnosticeren en repareren van veelvoorkomende problemen met vaatwassers in Winschoten.

Onze experts kunnen verschillende vaatwasserproblemen oplossen, zoals waterlekkages, verstopte sproeiarmen en sensorproblemen. Na het inspecteren van de vaatwasser, stellen we een offerte op en gaan we aan de slag met de reparatie. Bij Witgoed Brigade streven we ernaar om je vaatwasser zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

Wasdroger reparatie Winschoten

Een defecte wasdroger kan erg vervelend zijn, vooral als je veel was hebt om te drogen. Gelukkig kun je rekenen op de expertise van Witgoed Brigade. Onze ervaren technici zijn beschikbaar om je te helpen bij het diagnosticeren en repareren van veelvoorkomende problemen met wasdrogers in Winschoten.

Onze experts kunnen verschillende wasdrogerproblemen oplossen, zoals een defecte thermostaat, kapotte ventilator of een verstopte luchtafvoer. Nadat we de wasdroger hebben geïnspecteerd, stellen we een offerte op en gaan we aan de slag met de reparatie. Bij Witgoed Brigade vinden we het belangrijk dat je snel weer gebruik kunt maken van je wasdroger. Daarom proberen we altijd zo snel mogelijk een afspraak te plannen en de reparatie uit te voeren.

Witgoed reparatie Winschoten

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458