Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Wasdroger reparatie Siemens

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Wasdroger reparatie Siemens

Siemens wasdroger reparatie nodig? Bel de Witgoed Brigade!

Siemens staat voor Duitse degelijkheid en slimme oplossingen. Ondanks de hoge kwaliteit wasdrogers kan het voorkomen dat uw Siemens wasdroger door een defect een reparatie of vervangend onderdeel benodigd is.

Heeft u problemen met uw Siemens wasdroger? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Dan hoeft u de was ook niet uit te hangen: Vandaag gebeld = morgen hersteld

Bij De Witgoedbrigade begrijpen we dat een snelle oplossing gewenst is. Maak het uzelf gemakkelijk: onze reparatiedienst repareert uw wasdroger gewoon bij u thuis.

Vandaag nog een Siemens wasdroger reparatie inplannen, bel dan nu met onze alarmlijn: 085 – 760 54 28. Witgoed Brigade biedt een landelijke reparatieservice aan huis.

 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 20:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Jarenlange ervaring

Witgoed Brigade werkt uitsluitend met de beste monteurs. Wij zijn de Siemens witgoed service specialist en helpen u graag verder met uw Siemens wasdroger zodat de reparatie zo snel mogelijk kan worden uitgevoerd.

Onze servicewagens hebben voldoende voorraad, het juiste gereedschap en kunnen een reparatie vaak meteen uitvoeren. Indien nodig wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Offerte of advies nodig? Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten wasdrogers die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen in geval van een storing? Bel deze middag 085 – 760 54 28.

Zorgeloze reparatie van uw Siemens wasdroger

De Witgoedbrigade is al geruime tijd gespecialiseerd in witgoed reparaties. Wij hebben een landelijk netwerk van kwaliteitsreparateurs. De monteurs komen graag bij u langs om het probleem te beoordelen en op te lossen. U hoeft dus niet zelf de wasdroger los te koppelen en het vaak zware apparaat te verplaatsen, wel zo fijn!

Dankzij jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken.  Zo kunnen we de meest voorkomende problemen snel en vakkundig voor u oplossen.

U kunt bij ons terecht voor een witgoed reparatie van uw:

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458