Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Wasmachine reparatie Siemens

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Wasmachine reparatie Siemens

Is uw Siemens wasmachine kapot? Bel de Witgoed Brigade!

Siemens staat voor Duitse degelijkheid en slimme oplossingen. Ondanks de hoge kwaliteit wasmachines kan het voorkomen dat uw Siemens wasmachine door een defect een reparatie of vervangend onderdeel benodigd is.

Geeft uw Siemens wasmachine aan dat er een foutcode of foutmelding is? De wasmachine is defect. Wij raden het u af om een nieuwe wasmachine te kopen vaak is een reparatie namelijk goedkoper. Wij vinden ook dat een defecte wasmachine erg vervelend kan zijn en daarom hanteren wij de regel Vandaag gebeld = morgen hersteld. Zo hoeft u niet met de hand de was te doen: wel zo gemakkelijk.

Bij De Witgoedbrigade begrijpen we dat een snelle oplossing gewenst is. Maak het uzelf gemakkelijk: onze reparatiedienst repareert uw wasmachine gewoon bij u thuis.

Wilt u vandaag nog een Siemens wasmachine reparatie inplannen, bel dan nu met onze alarmlijn: 085 – 760 54 28. Witgoed Brigade biedt een landelijke reparatieservice aan huis.

 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 20:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Jarenlange ervaring

Witgoed Brigade werkt uitsluitend met de beste monteurs. Wij zijn de Siemens witgoed service specialist en helpen u graag verder met uw Siemens wasmachine zodat de reparatie zo snel mogelijk kan worden uitgevoerd.

Onze servicewagens hebben voldoende voorraad, het juiste gereedschap en kunnen een reparatie vaak meteen uitvoeren. Indien nodig wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Offerte of advies nodig? Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten wasmachines die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen in geval van een storing? Bel deze middag 085 – 760 54 28.

Zorgeloze reparatie van uw Siemens wasmachine

De Witgoedbrigade is al geruime tijd gespecialiseerd in witgoed reparaties. Wij hebben een landelijk netwerk van kwaliteitsreparateurs. De monteurs komen graag bij u langs om het probleem te beoordelen en op te lossen. U hoeft dus niet zelf de wasmachine los te koppelen en het vaak zware apparaat te verplaatsen, wel zo fijn!

Dankzij jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken.  Zo kunnen we de meest voorkomende problemen snel en vakkundig voor u oplossen.

U kunt bij ons terecht voor een witgoed reparatie van uw:

Siemens foutcodes en oorzaken

Alle foutcodes Siemens wasmachine

Bekijk alle foutcodes Siemens wasmachine

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458