Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Alphen aan den Rijn

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Witgoed reparateur in Alphen aan den Rijn nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

De Witgoed Brigade werkt met vaste scherpe tarieven en is 7 dagen per week bereikbaar! Daardoor kunnen wij snelle en goede reparatieservice door een van onze gecertificeerde monteurs in Alphen aan den Rijn aanbieden.

Zoek je een betrouwbare en ervaren witgoed monteur in de regio van Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij de Witgoed Brigade aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van al jouw witgoed apparaten, zoals je wasmachine, vaatwasser en wasdroger. Onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en bieden een gunstige tarief voor al jouw witgoed reparaties.

Direct witgoed reparatie in Alphen aan den Rijn nodig? Bel ons direct
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Aangesloten monteur in Alphen aan den Rijn

Stefan Attema Alphen aan den Rijn

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Alphen aan den Rijn.

Foutcode of foutmelding op uw wasmachine? De wasmachine is kapot. Gelukkig hoeft een reparatie niet duur te zijn en is repareren bijna altijd goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe wasmachine. Wij realiseren ons dat een defecte wasmachine voor ongemakken zorgt en daarom hanteren wij de regel Vandaag gebeld = morgen hersteld. Zo hoeft u niet met de hand de was te doen: wel zo gemakkelijk.

Een defecte wasmachine kan voor veel ongemak zorgen in het huishouden. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het oplossen van alle soorten problemen met jouw wasmachine. Of het nu gaat om een lekkage, een verstopte filter of een kapotte motor, wij zorgen ervoor dat jouw wasmachine weer naar behoren functioneert.

Direct uw wasmachine repareren? Onze monteurs repareren uw wasmachine ook in Alphen aan den Rijn. Bel en plan direct uw reparatie in met een van onze gecertificeerde monteurs.

Wasdroger reparatie Alphen aan den Rijn.

Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Ook zorgen wij ervoor dat u de was niet hoeft uit te hangen.

Als jouw wasdroger niet meer goed werkt, kan dit veel extra werk opleveren. Bij de Witgoed Brigade begrijpen we hoe belangrijk het is om een goed functionerende wasdroger te hebben. Onze ervaren monteurs zijn getraind om alle soorten problemen met wasdrogers op te lossen, zoals een defecte thermostaat, een kapotte aandrijfriem of een slecht werkende motor.

Vaatwasser reparatie Alphen aan den Rijn.

Is uw vaatwasser kapot of blijft er water in uw vaatwasser staan? Niemand heeft er zin in om met de hand de te doen. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat uw vaatwasser zo spoedig mogelijk weer operationeel is. Het is verstandiger om uw vaatwasser te laten repareren dan te vervangen, in 99% van de gevallen gaat het bij een vaatwasser namelijk om een gebroken slang of een klein onderdeel dat vervangen dient te worden. De kosten hiervan zijn vele malen lager dan het vervangen van de vaatwasser.

Een kapotte vaatwasser kan een grote bron van frustratie zijn. Gelukkig staat de Witgoed Brigade voor je klaar om al jouw vaatwasser problemen op te lossen. Onze monteurs hebben diepgaande kennis van verschillende merken en modellen vaatwassers en kunnen snel en vakkundig jouw vaatwasser repareren.
Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Wij zijn o.a. werkzaam in Alphen aan den Rijn. In de meeste gevallen kunnen wij uw witgoed repareren, indien wij uw witgoed apparatuur niet kunnen repareren dan zeggen we dat eerlijk tegen u. Eerlijkheid en transparantie zijn namelijk onze kernwaarden.

Ervaren Witgoed Monteurs

Ons team van ervaren witgoed monteurs staat altijd klaar om je te helpen bij problemen met jouw witgoed apparaten. We hebben jarenlange ervaring in het repareren van verschillende merken en modellen, waardoor wij snel en efficiënt te werk kunnen gaan. Onze monteurs zijn getraind om de meest complexe problemen op te lossen en jouw apparaat weer als nieuw te laten functioneren.

Gunstige Prijzen voor Witgoed Reparaties

Bij de Witgoed Brigade begrijpen we dat het belangrijk is om gunstige prijzen aan te bieden voor onze klanten. Daarom hanteren wij eerlijke en transparante tarieven voor al onze witgoed reparaties. Wij geloven in het bieden van betaalbare en kwalitatieve service, zodat je niet onnodig veel geld hoeft uit te geven aan het vervangen van jouw witgoed apparaten.

Witgoed Reparatie in Alphen aan den Rijn

De Witgoed Brigade is trots op het bieden van uitstekende witgoed reparatie service in Alphen aan den Rijn en omgeving. Onze monteurs staan altijd klaar om je te helpen met jouw witgoed problemen, zodat je weer zorgeloos gebruik kunt maken van jouw apparaten.

Morgen bereikbaar tussen
08:00-18:00
  Plan je reparatie
Ma t/m Za


Plan je reparatie in één minuut!

Kies zelf de dag van de reparatie

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Onze regio monteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458