Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Oss

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparateur in Oss nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

De Witgoed Brigade werkt met vaste scherpe tarieven en is 7 dagen per week bereikbaar! Daardoor kunnen wij snelle en goede reparatieservice door een van onze gecertificeerde monteurs in Oss aanbieden.

Bij Witgoed Brigade begrijpen we hoe belangrijk het is om je wasmachine, wasdroger en vaatwasser in perfecte staat te houden. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare witgoed reparatie in Oss en omgeving. Onze ervaren monteurs staan klaar om je te helpen met elk probleem dat je ondervindt met je apparaten, of het nu gaat om een foutcode of een kapot onderdeel.
Direct witgoed reparatie in Oss nodig? Bel ons direct
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Oss.

Foutcode of foutmelding op uw wasmachine? De wasmachine is kapot. Gelukkig hoeft een reparatie niet duur te zijn en is repareren bijna altijd goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe wasmachine. Wij realiseren ons dat een defecte wasmachine voor ongemakken zorgt en daarom hanteren wij de regel Vandaag gebeld = morgen hersteld. Zo hoeft u niet met de hand de was te doen: wel zo gemakkelijk.

Direct uw wasmachine repareren? Onze monteurs repareren uw wasmachine ook in Oss. Bel en plan direct uw reparatie in met een van onze gecertificeerde monteurs.

Wasdroger reparatie Oss.

Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Ook zorgen wij ervoor dat u de was niet hoeft uit te hangen.

Vaatwasser reparatie Oss.

Is uw vaatwasser kapot of blijft er water in uw vaatwasser staan? Niemand heeft er zin in om met de hand de te doen. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat uw vaatwasser zo spoedig mogelijk weer operationeel is. Het is verstandiger om uw vaatwasser te laten repareren dan te vervangen, in 99% van de gevallen gaat het bij een vaatwasser namelijk om een gebroken slang of een klein onderdeel dat vervangen dient te worden. De kosten hiervan zijn vele malen lager dan het vervangen van de vaatwasser.
Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Wij zijn o.a. werkzaam in Oss. In de meeste gevallen kunnen wij uw witgoed repareren, indien wij uw witgoed apparatuur niet kunnen repareren dan zeggen we dat eerlijk tegen u. Eerlijkheid en transparantie zijn namelijk onze kernwaarden.

Witgoed reparatie Oss

Reparatie door ervaren monteurs

Een defecte wasmachine kan veel ongemak veroorzaken in je dagelijkse leven. Onze monteurs in Oss hebben jarenlange ervaring in het repareren van wasmachines van verschillende merken en modellen. Of je nu te maken hebt met een lekkage, een vreemd geluid of een foutcode op je wasmachine, onze monteurs zorgen voor een snelle en efficiënte reparatie.

Laat je vaat weer stralen

Een kapotte vaatwasser kan leiden tot een berg afwas en frustraties. Gelukkig zijn onze ervaren monteurs in Oss gespecialiseerd in vaatwasser reparaties. Ze lokaliseren het probleem snel en zorgen ervoor dat je vaatwasser weer naar behoren werkt. Zo hoef je niet langer handmatig af te wassen en kun je weer genieten van een schone en glanzende vaat.

Droog je kleding in een handomdraai

Een defecte wasdroger kan leiden tot onnodig lang wachten op droge kleding. Onze monteurs in Oss hebben ruime ervaring met het repareren van wasdrogers en zorgen ervoor dat je droger weer optimaal functioneert. Of het nu gaat om een probleem met de verwarmingselementen, de trommel of een foutcode, onze monteurs lossen het voor je op.

Gunstige tarieven voor witgoed reparatie in Oss

Bij Witgoed Brigade begrijpen we dat niemand te veel wil betalen voor een witgoed reparatie. Daarom hanteren wij gunstige tarieven voor al onze diensten in Oss en omgeving. Zo kun je er zeker van zijn dat je niet alleen een snelle en vakkundige reparatie krijgt, maar ook een eerlijke prijs.

Kies voor Witgoed Brigade in Oss

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner voor witgoed reparatie in Oss, dan ben je bij Witgoed Brigade aan het juiste adres. Onze monteurs staan klaar om je te helpen met alle problemen die je ondervindt met je wasmachine, vaatwasser en wasdroger. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en laat je witgoed weer optimaal functioneren.

  Plan je reparatie
Ma t/m Za


Plan je reparatie in één minuut!

Kies zelf de dag van de reparatie

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Onze regio monteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458