Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie ‘s-Hertogenbosch

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Witgoed reparateur in 's-Hertogenbosch nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Bij de Witgoed Brigade begrijpen we hoe belangrijk het is om je witgoed apparaten in optimale conditie te houden. Daarom bieden wij snelle en efficiënte reparaties aan voor al je witgoed apparaten in de regio van ‘s-Hertogenbosch. Of je nu een wasmachine, vaatwasser of wasdroger hebt die gerepareerd moet worden, wij zijn er om je te helpen.

Direct witgoed reparatie in ‘s-Hertogenbosch nodig? Bel ons direct
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie ‘s-Hertogenbosch.

Foutcode of foutmelding op uw wasmachine? De wasmachine is kapot. Gelukkig hoeft een reparatie niet duur te zijn en is repareren bijna altijd goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe wasmachine. Wij realiseren ons dat een defecte wasmachine voor ongemakken zorgt en daarom hanteren wij de regel Vandaag gebeld = morgen hersteld. Zo hoeft u niet met de hand de was te doen: wel zo gemakkelijk.

Direct uw wasmachine repareren? Onze monteurs repareren uw wasmachine ook in ‘s-Hertogenbosch. Bel en plan direct uw reparatie in met een van onze gecertificeerde monteurs.

Wasdroger reparatie ‘s-Hertogenbosch.

Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Ook zorgen wij ervoor dat u de was niet hoeft uit te hangen.

Vaatwasser reparatie ‘s-Hertogenbosch.

Is uw vaatwasser kapot of blijft er water in uw vaatwasser staan? Niemand heeft er zin in om met de hand de te doen. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat uw vaatwasser zo spoedig mogelijk weer operationeel is. Het is verstandiger om uw vaatwasser te laten repareren dan te vervangen, in 99% van de gevallen gaat het bij een vaatwasser namelijk om een gebroken slang of een klein onderdeel dat vervangen dient te worden. De kosten hiervan zijn vele malen lager dan het vervangen van de vaatwasser.
Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Witgoed reparatie ‘s-Hertogenbosch” style=

Wij zijn o.a. werkzaam in ‘s-Hertogenbosch. In de meeste gevallen kunnen wij uw witgoed repareren, indien wij uw witgoed apparatuur niet kunnen repareren dan zeggen we dat eerlijk tegen u. Eerlijkheid en transparantie zijn namelijk onze kernwaarden.

Ervaren Witgoed Monteurs in ‘s-Hertogenbosch

Onze ervaren monteurs hebben jarenlange ervaring in het repareren van witgoed apparaten en zijn bekend met alle merken en modellen. Hierdoor kunnen zij snel en effectief de oorzaak van het probleem identificeren en een passende oplossing bieden.

Wasmachine Reparatie door Witgoed Brigade

Een kapotte wasmachine kan voor veel ongemak zorgen in het dagelijkse leven. Onze monteurs staan klaar om je wasmachine in ‘s-Hertogenbosch snel en vakkundig te repareren. Van het vervangen van defecte onderdelen tot het oplossen van elektronische problemen, wij zorgen ervoor dat je wasmachine weer als nieuw werkt.

Vaatwasser Reparatie: Gunstige Tarieven en Snelle Service

Een defecte vaatwasser kan leiden tot een berg afwas en veel frustratie. Gelukkig biedt de Witgoed Brigade gunstige tarieven voor vaatwasser reparaties in ‘s-Hertogenbosch. Onze monteurs zijn bedreven in het opsporen en verhelpen van problemen, zodat je snel weer kunt genieten van een goed werkende vaatwasser.

Wasdroger Reparatie door Ervaren Monteurs

Een wasdroger is onmisbaar voor veel huishoudens. Wanneer je wasdroger niet naar behoren werkt, kan dit leiden tot vochtproblemen en onnodig lange droogtijden. Onze ervaren monteurs in ‘s-Hertogenbosch zorgen ervoor dat je wasdroger weer optimaal functioneert, zodat je kleding snel en efficiënt gedroogd wordt.

Kies voor de Witgoed Brigade: Gunstig en Betrouwbaar

Bij de Witgoed Brigade begrijpen we dat je niet te lang wilt wachten op een reparatie. Daarom streven wij ernaar om zo snel mogelijk een monteur bij je langs te sturen in ‘s-Hertogenbosch. Bovendien hanteren wij gunstige tarieven, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Morgen bereikbaar tussen
08:00-18:00
  Plan je reparatie
Ma t/m Za


Plan je reparatie in één minuut!

Kies zelf de dag van de reparatie

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Onze regio monteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458